Pewnie wiesz, że z reguły tak pytający to są klienci, którzy wyposażyli wcześniej swoje bolidy w ledowe paski imitujące światła do jazdy dziennej zakupione w super cenie na wiadomym portalu aukcyjnym.kamilR pisze: ↑04 kwie 2017, 12:42Dokładnie
Wiadomo biorą ,,FULL WYPASY,,:) idę o zakład o dobrego whiskacza, że jedno z pytań przyszłych potencjalnych kupców będzie: Panie a te ledy to zaraz sie nie posypią, bo szawgra- znajomego- kolega znał kogoś kto miał i się te ledy wysypały w serwisie krzyknęli 10 tysięcy za wymianę- to wziął i wymienił te ledy na zwykle halogeny i ma spokój...sorki ale taki humor do mnie się dziś przyczepił:)).
Lampy przednie halogenowe (nie ledowe).
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Re: Lampy przednie halogenowe (nie ledowe).
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2017, 22:02 przez Tomala72, łącznie zmieniany 1 raz.
- offman
- Samochód: Skoda Kodiaq (2017), Ambition, TSI 2.0, DSG, 4x4
Ja akurat jeżdże cały rok z pełnym oświetleniem, bo jest bezpieczniej. Chodzi tu np. o światła tylne, które są wyłączone przy dziennych.Tomala72 pisze: ↑04 kwie 2017, 21:28Koledzy ja osobiście nie mam większego strachu przed używaniem led.
Przecież cały zestaw mijania + drogowe świecą jakieś kilkanaście procent czasu użytkowania (pochmurna pogoda i noc). Chyba, że ktoś jest lunatykiem i będzie jeździł tylko nocą wtedy sorry.
Przez większą część czasu samochód będzie użytkowany tylko na części zestawu czyli na światłach do jazdy dziennej.
I love apres ski! 
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
ja w ciągu dnia jeżdżę na włączonych światłach (nie drl), a jak się ściemni to przełączam na "auto" i cieszę funkcjami adaptacyjnymi lamp (zawsze jestem widoczny czy to z przodu czy z tyłu)
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Rozumiem Ciebie ale nie popadajmy w skrajności. Po to ktoś wymyślił światła dzienne aby je rozsądnie stosować.offman pisze: ↑04 kwie 2017, 21:51Ja akurat jeżdże cały rok z pełnym oświetleniem, bo jest bezpieczniej. Chodzi tu np. o światła tylne, które są wyłączone przy dziennych.Tomala72 pisze: ↑04 kwie 2017, 21:28Koledzy ja osobiście nie mam większego strachu przed używaniem led.
Przecież cały zestaw mijania + drogowe świecą jakieś kilkanaście procent czasu użytkowania (pochmurna pogoda i noc). Chyba, że ktoś jest lunatykiem i będzie jeździł tylko nocą wtedy sorry.
Przez większą część czasu samochód będzie użytkowany tylko na części zestawu czyli na światłach do jazdy dziennej.
Też jestem odpowiedzialnym użytkownikiem i np. popieram akcję Radia Kierowców żeby wyeliminować zachowania typu: listopad, chmury, deszcz a jeden z drugim pomykają na dziennych bo nie mają w aucie czujnika zmierzchu.
Tyle w temacie.
jankess4, uśmiechnij sie do swojego handlowca o Kodiaqa na jeden wieczór, nawrócisz sie do full-LED 
- offman
- Samochód: Skoda Kodiaq (2017), Ambition, TSI 2.0, DSG, 4x4
Ja nawet nie chce próbować, bo tak już mam, że dobrego szybko się przyzwyczajam
I love apres ski! 
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Juz sie nawróciłemJarek104 pisze:jankess4, uśmiechnij sie do swojego handlowca o Kodiaqa na jeden wieczór, nawrócisz sie do full-LED

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Jarek104 to było chyba Ok 12jankess4 pisze:Juz sie nawróciłemJarek104 pisze:jankess4, uśmiechnij sie do swojego handlowca o Kodiaqa na jeden wieczór, nawrócisz sie do full-LED
Zobaczymy jak to będzie funkcjonować. Wersja Style i Twoje wrażenia z jazdy napawają mnie optymizmem
co nie zmiania faktu że będę wpychał Kodiaqa na jakiś wieczór / weekend żeby klient wiedział, że dobrze robi