Awaria systemu SOS
- jacek_placek_72
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 DSG STYLE Szary Buisness
Re: Awaria systemu SOS
Jedź do serwisu. U mnie też tak było. Serwisant stwierdził "że zgodnie z zaleceniem Skody zrestartowano system za pomocą urządzenia diagnostycznego." Od tego czasu komunikat się nie pojawił.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
U mnie skończyło się wymianą całego modułu. Jest on również odpowiedzialny za łączność z internetem.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
No ale jak co masz zrobić? Masz samochód na gwarancji, to niech kombinują. A jak nie umieją, to niech piszą do Poznania i się nauczą.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
: Awaria systemu SOS
Witam. U mnie zdiagnozowano błędy anteny GSM. Czekam na sprowadzenie z Niemiec.
- Nela
- Samochód: Skoda KODIAQ 2.0 TSI 180 KM 4x4 Dsg 7-os. 2017
No to proszę po miesiącu użytkowania auta pierwsza awaria i od razu jaka : ))
Całe usługi Infotainment poszły ..., rozpoznawanie znaków, s.o.s., generalnie nie mam kamery cofania, radia navi.
Serwis potwierdził mi dziś, że komputer jedzie z fabryki do mnie i za 2 tygodnie mi go wymienią.
Przy okazji zgłoszę plastiki w uchwytach drzwi trzeszczące jak będę go odbierał w oczekiwaniu na części.
Inna sprawa to fajnie wyszło ze Skoda Assist, w granicach 40 min. przyjechał serwisant odholowali mi auto do serwisu i rano pod domem czekała na mnie już zastępcza skoda superb. Miło : )))
Całe usługi Infotainment poszły ..., rozpoznawanie znaków, s.o.s., generalnie nie mam kamery cofania, radia navi.
Serwis potwierdził mi dziś, że komputer jedzie z fabryki do mnie i za 2 tygodnie mi go wymienią.
Przy okazji zgłoszę plastiki w uchwytach drzwi trzeszczące jak będę go odbierał w oczekiwaniu na części.
Inna sprawa to fajnie wyszło ze Skoda Assist, w granicach 40 min. przyjechał serwisant odholowali mi auto do serwisu i rano pod domem czekała na mnie już zastępcza skoda superb. Miło : )))
Skoda Kodiaq 2017 2.0 TSI 180 KM 4x4 Dsg 7-os Błękit Lava Met
) Wielkopolska