Pierwsze wrażenie - tak, czy nie?
Pierwsze wrażenie - tak, czy nie?
Cześć wszystkim. Jak wiecie, autko można już zamawiać, mimo tego, że fizycznie jeszcze nie ma go na rynku. Jakie jest wasze pierwsze wrażenie? Kto przymierza się do kupna?
-
Szymonpany25
- Samochód: Skoda Fabia
Re: Pierwsze wrażenie - tak, czy nie?
Dobre pytanie... Ciężko stwierdzić, czy przymierzam się do kupna. Na razie chyba nie, ale zastanawia mnie wzięcie na firmę, jakiś leasing. No sam nie wiem.
Jeżeli mam być szczery to pierwsze spojrzenie, wygląd wizualny nie robią szału i na pewno znajdą się osoby, które to potwierdzą.
-
Nightingale
- Samochód: Skoda Kodiaq
Znam inne produkty Skody - Kodiaqa nie widziałem, nie dotykałem, analizowałem jedynie materiały dostępne w sieci. Rozważałem zakup Volvo XC60, Ford Edge, VW Passat Alltrack, ostatecznie wybrałem Skodę. Kwitując, odniosę się do klasyka "de gustibus non est disputandum".
-
kowala1990
- Samochód: nie ma
Każdy ma inny gust i każdy będzie używał samochodu w innym celu. Punt patrzenia zależy od kąta siedzenia 
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
Gratulacje, dobry wybór:)
-
Mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Nie,nie zle mnie Zrozumiałeś
To fotka znaleziona przypadkiem w necie. Facet na niej jest taki szczęśliwy, że nie mogłem się powstrzymać
Po prostu właściwy człowiek na właściwym miejscu 
To fotka znaleziona przypadkiem w necie. Facet na niej jest taki szczęśliwy, że nie mogłem się powstrzymać
-
Michał_Wawa
- Samochód: Kodiaq
Oj ja może kupię Kodiaqa ale tylko jeżeli czas odbioru będzie w miarę sensowny. Nie będę czekał 9 mies jak na dziecko! Sorry, żadne auto nie jest tego warte. I jak Skoda nie umie wyprodukować auta to niech się weźmie za maszyny do szycia. Teraz jeszcze wejdzie Seat Tarraco czyli to samo co Kodiaq tylko pewnie ciut lepsze i zobaczymy. Jak w Seacie terminy będą lepsze to papa Kodiaq...
Pozdrawiam,
Michał
Michał
Kup gotowe... na otomoto jest tego pełno. Czas oczekiwania zero dni, tylko zapewne trzeba będzie gdzieś po niego podjechać. Ja tak swojego nabyłem, gdy już mi się czekanie znudziło.