Update portal i brak wyników dla VINu

Dyskusje na temat Škody Kodiaq I generacji (2016-2024)
pellinore
Samochód: Kodiaq TSI 2.0 '21

Update portal i brak wyników dla VINu

Post autor: pellinore »

Na portalu do aktualizacji map https://updateportal.skoda-auto.com/pl-PL mój VIN przestał dostarczać materiałów do aktualizacji - wyskakuje tylko taki komunikat: Informacje o numerze VIN nie zostały znalezione.

Czy kiedy wpiszecie Wasz VIN na tym portalu to otrzymujecie jeszcze namiary na nowe mapy?

Zastanawiam się czy to jakiś tymczasowy problem po stronie Skody czy też raczej koniec wsparcia dla pierwszej generacji.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
herman00
Samochód: Zielony Misiek Style 2,0 TSi 4x4DSG

Re: Update portal i brak wyników dla VINu

Post autor: herman00 »

Darmo nie ma już nic. Pojedź do ASO (najbliższego :-) taki jest komunikat na stronie po wpisaniu numeru VIN) zapłać i ci zaktualizują. Proste.

RaV
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TDI 4x4

Post autor: RaV »

Na portalu do aktualizacji map https://updateportal.skoda-auto.com/pl-PL mój VIN przestał dostarczać materiałów do aktualizacji - wyskakuje tylko taki komunikat: Informacje o numerze VIN nie zostały znalezione.

Czy kiedy wpiszecie Wasz VIN na tym portalu to otrzymujecie jeszcze namiary na nowe mapy?

Zastanawiam się czy to jakiś tymczasowy problem po stronie Skody czy też raczej koniec wsparcia dla pierwszej generacji.
Tymczasowy problem. Parę tygodni temu było to samo a potem znowu strona normalnie działała. Ściągnąłem sobie pod koniec listopada aktualizację map (kodiaq MR 2020).

Edit
Przed chwilą sprawdziłem - strona znowu działa, pokazuje aktualizację map 48/2024.
Obrazek

Bili
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K

Post autor: Bili »

Sprawdziłem i działa dla mojego VIN'u.

pellinore
Samochód: Kodiaq TSI 2.0 '21

Post autor: pellinore »

Dzięki za odpowiedzi! U mnie już też działa ;)

ODPOWIEDZ