W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
Re: W co warto doposażyć Kodiaq , a co można pominąć ?
Pytanie do kolegi @Jarek104 czy te ładne rozkładane tylne zagłówki będzie można dokupić jako część zamienną?? Jak zamawiałem to nie było tej opcji dostępnej w terminie odbioru mojego auta.
Dosyć fajna i dowcipna recenzja Kodiaqa tyle, że po czeskuRafał pisze: ↑23 mar 2017, 22:36a ja mam pytanie do root'a - wybrałem kamerę cofania (1600), ale zastanawiam się nad kamerami 360st (3300) czyli różnica 1700, i teraz zastanawiam się, czy taka zmiana MOŻE dzięki "magicznemu" oprogramowaniu dać możliwość uruchomienia np: Pakiet Control lub Pakiet Control Plus - w sumie takie bajery, ale w całym tym dobrodziejstwie chętnie skorzystam z asystenta cofania z przyczepką - da się?
Od 1,30 min jest pokazany asystent cofania z przyczepką.
Niestety człowieka to nie zastąpi, nadal będziemy potrzebni.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
w czeskim filmie - nikt nic nie wie 
Czepiasz się szczegółów.Gdzie ta recenzja ?
Zagłówki pewnie będzie można dokupić, jak praktycznie każdy element auta
Wprowadzone do cenników będą jakś niebawem, więc może warto odrobinę opóxnić produkcję?
Tak, jestem obiektywny co do kamery. GDYBYm kupował nowe auto, to jest to jedna z nielicznych rzeczy które chciałbym mieć. I jako sprzedawca nie mam nic z tego, czy weźmiesz tę kamerę czy nie
Wprowadzone do cenników będą jakś niebawem, więc może warto odrobinę opóxnić produkcję?
Tak, jestem obiektywny co do kamery. GDYBYm kupował nowe auto, to jest to jedna z nielicznych rzeczy które chciałbym mieć. I jako sprzedawca nie mam nic z tego, czy weźmiesz tę kamerę czy nie
Kurcze nie wiem czemu poprzednio nie weszło.
Wiesz Jarku z powodu zaglówków auto przesunęło by mi się z 15 tygodnia na 31. Być może po czasie wskoczyłoby na wczesniejszy termin ale nie chciałem ryzykować. Od dziś auto już jest ponoć "zaklepane" i nie do ruszenia. 
Czy bez dokupienia poniższej funkcji:
"Funkcja MirrorLink ze obsługą aplikacji ŠKODA Media Command dla systemów nawigacyjnych" - Cena 300zł
będzie można korzystać z "SMARTGATE"
I jeszcze jedno pytanie:
Co potrzebne jest z dodatkowych opcji, abym dostał informacje na telefon o tym że alarm w samochodzie włączył się?
"Funkcja MirrorLink ze obsługą aplikacji ŠKODA Media Command dla systemów nawigacyjnych" - Cena 300zł
będzie można korzystać z "SMARTGATE"
I jeszcze jedno pytanie:
Co potrzebne jest z dodatkowych opcji, abym dostał informacje na telefon o tym że alarm w samochodzie włączył się?
Koledzy, czy to potwierdzona wiadomość , ze komfortowy sen (zagłówki) będzie w produkcji dopiero od 22ego tygodnia ??
Jarku, wiesz coś o tym ? z góry dziękuję za info.....
Jarku, wiesz coś o tym ? z góry dziękuję za info.....