Hak do Kodiaqa
-
Mefju
- Samochód: Kodiaq 2.0 tdi 140 KW
Re: Hak do Kodiaqa
Podbijam temat, może ktoś jednak zna odpowiedź na to pytanie? W instrukcji, cenniku czy materiałach nie znalazłem nic na ten temat. Czytam jednak, że taka technika optymalizacji kosztów była przez skodę stosowana.
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Zostałem poinformowany, że na moje życzenie będę miał w stałym dowodzie wbity hak i dostanę trzecią tablicę do bagażnika rowerowego.
Także ja nic nie będę musiał narazie robić.
Także ja nic nie będę musiał narazie robić.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Cześć, odnośnie wybitnego haka do dowodu. Jak nie dopilnujesz przy odbiorze to w wydziale komunikacji nie wbija bo nie mają podstaw. Wtedy trzeba jechać do ASO po zaświadczenie o homologacji i dostarczyć do urzędu, a wtedy dopiero wbija w dowód twardy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Dual
Sprzedawca obiecał mi że bedzie wbity. Chyba bez tego nie dostałbym trzeciej rejestracji?
Pozdrawiam
Dual
Dual
Trzecią rejestracje dostaje się na własny wniosek w wydziale komunikacji. A ten sprzedawca co Ci obiecał, to gdzie będzie wbity?
-
Dual
ze bedzie hak wbity do twardego dowodu.
Pozdrawiam
Dual
Dual
Ale sprzedawca nie decyduje o tym co jest widnieje w dowodzie rejestracyjnym. A wydział komunikacji musi mieć podstawę której nie ma w dokumentach które otrzymasz z salonu wraz z samochodem.
-
Dual
ok. Sprawdzę jak będę odbierał twardy dowód.
Pozdrawiam
Dual
Dual
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Ale dealer może mieć stację kontroli na miejscu i załatwić wszystko za klienta. Grunt to profesjonalna obsługa 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Dual ma racje, Walduś z Pol-Mot wszystko załatwi na podstawie homologacji. Ja tak odbierałem 2 Kodiaq i hak mam wbity w dwóch autach bez pokazywania się w wydziale komunikacji czy stacji diagnostycznej. Trzeba tylko tego dopilnować i przypomnieć się podczas odbioru twardego dowodu. To samo tyczy się trzeciej tablicy