Dywersyfikacja. Jeśli jeden producent nawali, to mają innych. Poza tym jeden mógłby nie zaspokoić całego popytu (przynajmniej w wymaganym czasie).
No i w ramach jednego rozmiaru też dają różne opony…
Dywersyfikacja. Jeśli jeden producent nawali, to mają innych. Poza tym jeden mógłby nie zaspokoić całego popytu (przynajmniej w wymaganym czasie).

Pamiętaj, że na tych kółkach nie ma gwarancji opony z 2019, w większości przypadków są z 2018 (oprócz Bridgestone Blizzak LM-005, która jest nowością w tym roku) a teoretycznie może być nawet z 2017. Wsadzają na te kółka to co im zostaje na stocku.
chyba faktycznie takie będą najlepszym wyborem do czerwonego miśka L&Khomologacje opon masz na 235/50 R19 a nie 235/55 R19Kris pisze: ↑25 lis 2019, 16:26Ja wrzuciłem nexeny Winguard Sport 2
235/55 R19 105 V XL miałem je wcześniej w podobnej wielkości aucie (tylko w mniejszym rozmiarze) dawały doskonałe radę na mokrym i śniegu tak że nie kombinowałem i poszedłem w takie same opony. Uważam ze jest to bardzo dobry stosunek jakości do ceny.
mam nadzieje ze dobrze wybrałem do czerwieni Velvet
ciekawe jakie opony będą naciągnięte, zapytałem mailowo dealera ale bez odpowiedzi.