To tylko dobrze świadczy o Pirelli
Opony
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Re: Opony
Ja w innej skodzie mam fabryczne hankooki model 415 rozmiar 195/55r15. Gorszej opony w życiu nie miałem. Tak jak przedmówca pisał nawet zimówki się lepiej trzymają i są cichsze. Mam nadsieje, że w Kodiak ukarane coś innego niż chiński hankooki.
-
Malenstwo8
Hankooki są koreańskie. Nie wiem od czego to zależy, ale znajomy odebrał na Pirelkach.
-
Malenstwo8
W każdym razie ja z Hankooków jestem bardzo zadowolony.
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Ja mialem, dobra opona moge polecic, nie jest glosna, na suchym mokrym i sniegu w zasadzie bardzo dobrze i przewidywalnie sie zachowuje, zywotnosc na okolo 40 tys. Kilometrow Intensywnej eksploatacji.
Moge rowniez polecic Ci Falkena eurowinter suv. Bardzo dobra opona aktualnie po jednym sezonie zimowym uzytkowania spisuje sie bardzo dobrze tak jak i hankook na kazdej nawierzchnii jest dobrze i duze predkosci tez nie stanowia problemu.
Moge rowniez polecic Ci Falkena eurowinter suv. Bardzo dobra opona aktualnie po jednym sezonie zimowym uzytkowania spisuje sie bardzo dobrze tak jak i hankook na kazdej nawierzchnii jest dobrze i duze predkosci tez nie stanowia problemu.