Jeszcze nie tak dawno
Skoda Kodiaq Laurin&Klement
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Re: Skoda Kodiaq Laurin&Klement
Widzicie jak to do dobrego można się szybko przyzwyczaić ?
Jeszcze nie tak dawno
Jeszcze nie tak dawno
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
mineło tylko 20 lat... Przypominiała mi się moja beemka z 1980 roku z bezwładnościowymi pasami i elektrycznie sterowanymi lusterkami 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
A może Kodiaq pikap do wożenia świnek do skupu
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Skoda Kodiaq Laurin&Klement
Ale nam kity żeniliTomala72 pisze:Widzicie jak to do dobrego można się szybko przyzwyczaić ?
Jeszcze nie tak dawno![]()
-
Mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Ano żenili
Idealny jako drugi obok Style w garażuMałGorzata pisze: ↑15 lut 2018, 13:28A Coupe widziałeś?
https://moto.onet.pl/aktualnosci/skoda- ... ry/562bvd2
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
-
bubuś
- Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki
Miałem takiego Poldolota. Z dumą go odbierałem z salonu. Oliwkowy kolor metalik, felgi aluminiowe, fotele Intergroklina. Sam luksus na owe czasy. Co by nie powiedzieć mile wspominamy z żoną i dziećmi to autko. Fajnie się nim podróżowało po kraju.
Sprzedałem go po drugiej zimie. Wkurzył mnie tylny napęd. Jadąc zimą po zalodzonej drodze, wpadłem na dziurę i zarzuciło mnie, po kontrze wyleciałem na przeciwny pas ruchu, po którym nadjeżdżało na czołówkę auto osobowe. Jego kierowca się zreflektował i zjechał na pobocze, czym uratował nas od dzwona.
Po sprzedaży w salonie zamówiłem Renault Megane i bez autka byłem 5 miesięcy (odebrałem dopiero we wrześniu 1999 r). To autko to dopiero był wypas w stosunku do Poloneza.
Follow your dreams
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Dokładnie mi o to chodzi. Ludziska (przepraszam kochani klienci Skody) teraz narzekają, że źle wybrali samochód pół roku temu i na kanwie reklamy nowej wersji są "zasmuceni" z tego co mają w garażu. Klasyczna manipulacja klienta dla podsycenia emocji zakupów.bubuś pisze: ↑16 lut 2018, 7:35Miałem takiego Poldolota. Z dumą go odbierałem z salonu. Oliwkowy kolor metalik, felgi aluminiowe, fotele Intergroklina. Sam luksus na owe czasy. Co by nie powiedzieć mile wspominamy z żoną i dziećmi to autko. Fajnie się nim podróżowało po kraju.
Sprzedałem go po drugiej zimie. Wkurzył mnie tylny napęd. Jadąc zimą po zalodzonej drodze, wpadłem na dziurę i zarzuciło mnie, po kontrze wyleciałem na przeciwny pas ruchu, po którym nadjeżdżało na czołówkę auto osobowe. Jego kierowca się zreflektował i zjechał na pobocze, czym uratował nas od dzwona.
Po sprzedaży w salonie zamówiłem Renault Megane i bez autka byłem 5 miesięcy (odebrałem dopiero we wrześniu 1999 r). To autko to dopiero był wypas w stosunku do Poloneza.
PS. Zainstalowałem PedalBox i już nie odłączę. Tym się jeździ oj jeździ.