Wyciszanie drzwi przód + tył
Re: Wyciszanie drzwi przód + tył
Bardzo cenię ludzi którzy dzielą się doświadczeniem i wiedzą , więc szacunek za chęć opisania wraz z dokumentacją foto jest z mojej strony pełny . Ale natura człowieka któremu nie do końca przeszkadza kamień w bucie , każe mi żartobliwie napisać : To nie można dać głośniej radia ? Jeżdżąc zaporożcem nauczyłem się zagłuszać wszystkie dokuczliwe dźwięki radiem właśnie . Pozdrowienia dla autora .
Dzięki:). Sprawia mi radość takie dłubanie, natomiast moja lepsza połowa też jest zdania, że szukam dziury w całym:).waldeman pisze: ↑20 lis 2025, 18:29Bardzo cenię ludzi którzy dzielą się doświadczeniem i wiedzą , więc szacunek za chęć opisania wraz z dokumentacją foto jest z mojej strony pełny . Ale natura człowieka któremu nie do końca przeszkadza kamień w bucie , każe mi żartobliwie napisać : To nie można dać głośniej radia ? Jeżdżąc zaporożcem nauczyłem się zagłuszać wszystkie dokuczliwe dźwięki radiem właśnie . Pozdrowienia dla autora .
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Bardzo dziękuję - to właśnie po to jest to forum.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
RobertG7
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4
Tu nie chodzi o to by słuchać na maksa i usłyszeć ładne dźwięki. Chodzi o to by przy minimalnej głośności precyzyjniej słyszalna była muzyka, by skuteczność audio wzrosła. Do tego niezbędne jest wyciszenie auta, pozbycie się rezonansów itdwaldeman pisze: ↑20 lis 2025, 18:29Bardzo cenię ludzi którzy dzielą się doświadczeniem i wiedzą , więc szacunek za chęć opisania wraz z dokumentacją foto jest z mojej strony pełny . Ale natura człowieka któremu nie do końca przeszkadza kamień w bucie , każe mi żartobliwie napisać : To nie można dać głośniej radia ? Jeżdżąc zaporożcem nauczyłem się zagłuszać wszystkie dokuczliwe dźwięki radiem właśnie . Pozdrowienia dla autora .
-
RederOr
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI E-TEC mHEV 2025
Cześć,
Czy na tym obrazku to są przednie drzwi ? Czy w obszarze, który zaznaczyłem czerownym owalem jest jakaś spinka/klips czy tylko ta biała poniżej czerwonego ? Mój boczek dziwnie skrzypi, nie byłem z tym w ASO, bo spaprają jeszcze bardziej, dodałem trochę takiego samoprzylepnego filcu - u mnie da się boczek troche odgiąć od góry i coś tam wsadzić (opuszczam szybę i delikatnie wyczepiam ten rant gdzie szyba się chowa).

Czy na tym obrazku to są przednie drzwi ? Czy w obszarze, który zaznaczyłem czerownym owalem jest jakaś spinka/klips czy tylko ta biała poniżej czerwonego ? Mój boczek dziwnie skrzypi, nie byłem z tym w ASO, bo spaprają jeszcze bardziej, dodałem trochę takiego samoprzylepnego filcu - u mnie da się boczek troche odgiąć od góry i coś tam wsadzić (opuszczam szybę i delikatnie wyczepiam ten rant gdzie szyba się chowa).

Cześć. To jest boczek przednich drzwi. Napisz na pw, postaram się podpowiedzieć co i jak.