Wyciszanie drzwi przód + tył

waldeman
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI 4x4

Re: Wyciszanie drzwi przód + tył

Post autor: waldeman »

Bardzo cenię ludzi którzy dzielą się doświadczeniem i wiedzą , więc szacunek za chęć opisania wraz z dokumentacją foto jest z mojej strony pełny . Ale natura człowieka któremu nie do końca przeszkadza kamień w bucie , każe mi żartobliwie napisać : To nie można dać głośniej radia ? Jeżdżąc zaporożcem nauczyłem się zagłuszać wszystkie dokuczliwe dźwięki radiem właśnie . Pozdrowienia dla autora .

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Piotr1982
Samochód: Kodiaq II RS 2.0TSI

Post autor: Piotr1982 »

waldeman pisze:
20 lis 2025, 18:29
Bardzo cenię ludzi którzy dzielą się doświadczeniem i wiedzą , więc szacunek za chęć opisania wraz z dokumentacją foto jest z mojej strony pełny . Ale natura człowieka któremu nie do końca przeszkadza kamień w bucie , każe mi żartobliwie napisać : To nie można dać głośniej radia ? Jeżdżąc zaporożcem nauczyłem się zagłuszać wszystkie dokuczliwe dźwięki radiem właśnie . Pozdrowienia dla autora .
Dzięki:). Sprawia mi radość takie dłubanie, natomiast moja lepsza połowa też jest zdania, że szukam dziury w całym:).

Awatar użytkownika
MałGorzata
Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60

Post autor: MałGorzata »

Bardzo dziękuję - to właśnie po to jest to forum.
----

Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER

RobertG7
Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4

Post autor: RobertG7 »

waldeman pisze:
20 lis 2025, 18:29
Tu nie chodzi o to by słuchać na maksa i usłyszeć ładne dźwięki. Chodzi o to by przy minimalnej głośności precyzyjniej słyszalna była muzyka, by skuteczność audio wzrosła. Do tego niezbędne jest wyciszenie auta, pozbycie się rezonansów itd

RederOr
Samochód: Kodiaq 1.5 TSI E-TEC mHEV 2025

Post autor: RederOr »

Cześć,
Czy na tym obrazku to są przednie drzwi ? Czy w obszarze, który zaznaczyłem czerownym owalem jest jakaś spinka/klips czy tylko ta biała poniżej czerwonego ? Mój boczek dziwnie skrzypi, nie byłem z tym w ASO, bo spaprają jeszcze bardziej, dodałem trochę takiego samoprzylepnego filcu - u mnie da się boczek troche odgiąć od góry i coś tam wsadzić (opuszczam szybę i delikatnie wyczepiam ten rant gdzie szyba się chowa).
Obrazek

Piotr1982
Samochód: Kodiaq II RS 2.0TSI

Post autor: Piotr1982 »

Cześć. To jest boczek przednich drzwi. Napisz na pw, postaram się podpowiedzieć co i jak.

ODPOWIEDZ