Hamucle
Re: Hamucle
Cześć!
Zaciekawiłeś mnie. Opisz to dokładniej.
Nigdy u mnie żadnego szurania czy szumów z hamulców nie słyszałem. Rekuperację mam ustawioną na "auto" od początku i tak jeżdżę.
Zaciekawiłeś mnie. Opisz to dokładniej.
Nigdy u mnie żadnego szurania czy szumów z hamulców nie słyszałem. Rekuperację mam ustawioną na "auto" od początku i tak jeżdżę.
Kris
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Bo tu chodzi o hamucle! 
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
WaC, ja to czytałem, ze chodzi o hamulce 
Ale napisałem, że u mnie takiego zjawiska nie było i nie ma, a szczególnie powiązanego z rekuperacją.
Ciekaw jestem tego zjawiska i czekam na bardziej szczegółowy opis.
Ale napisałem, że u mnie takiego zjawiska nie było i nie ma, a szczególnie powiązanego z rekuperacją.
Ciekaw jestem tego zjawiska i czekam na bardziej szczegółowy opis.
Kris
- WaC
Tak, ja tylko żartuję sobie ze śmiesznej literówki. Nic merytorycznego nie wniosłem.
Natomiast u siebie słyszę delikatne popiskiwanie z lewej strony, związane z obrotem koła.
Natomiast u siebie słyszę delikatne popiskiwanie z lewej strony, związane z obrotem koła.
Każdy na forum coś wnosi - jeśli nie merytorycznie, to dobry, koleżeński klimat 
I tego będę się trzymał!
I tego będę się trzymał!
Kris
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Hamucle
Nasze forum bardzo fajne. Pełna kultura i to się ceni 

U mnie tak samo. Otwórz kiedyś okno, to wtedy usłyszysz jak hałasuje. Na przeglądzie zaciski do czyszczenia.WaC pisze:Natomiast u siebie słyszę delikatne popiskiwanie z lewej strony, związane z obrotem koła.
- WaC
Nie umiem otworzyć okna, bo nie mogę znaleźć żadnej korbki. W odniesieniu do kulturwy na Forum to co Wy tutaj pie...dolicie.
Na poważnie to faktycznie mamy tutaj zacne Forum. Myślę, iż Moderatorzy też nie mają za dużo roboty.
Na poważnie to faktycznie mamy tutaj zacne Forum. Myślę, iż Moderatorzy też nie mają za dużo roboty.
- WaC
To chyba po wymianie kół na letnie, lecz było zimno i za szeroko nie otwierałem szeroko okna "przy jaraniu" Iqos'a. Nie potrafię zlokalizować, czy to przód, czy tył, choć zbytnio nie starałem się. Najprawdopodobniej, jeśli to nie zacisk, to być może obciążnik od wyważenia. Tak miałem w Peugeot 407 - mało miejsca i odrobinę grubszy obciążnik to piszczało o osłonę tarczy (tył.).
Bardzo Was wszystkich lubię.