Gniazdo usb 45w
Gniazdo usb 45w
Pytanko o te dwa gniazda usb c w głebi tunelu środkowego. Wg instrukcji mają 45w więc powinno działać superszybkie ładowanie w smartfonach samsunga (mam s21 ultra i bankowo działa to na normalnej ładowarce domowej) ale po podłączeniu ładuje tylko w trybie szybkim. Może to kwestia kabla? Mam jakiś kabelek Baseus ale nie wiem jakie miał parametry. Jak jest u Was?
Re: Gniazdo usb 45w
W Samsungu SUPERSZYBKIE ładowanie to 15V 3A, w Skodzie to 9V do 5A, dlatego Ci nigdy tego nie pokaże na ekranie.
Dwa to kabel - BASUEUS jest jak kiedyś elektronarzędzia TOYA - ładne, żółte, tanie, niewiele warte. Szukaj dobrych kabli z oznaczeniem 60W. Nawet w Action takie kupisz i się sprawdzają.
Ale jeśli oczekujesz SUPERSZYBKIEGO ładowania w Samsungu, to w Skodzie tego nie znajdziesz
Co nie zmienia faktu, że i tak dość szybko ładują, te z tyłu zresztą również i za to chwała Skodzie.
Pytaj, jeśli będę umiał, to odpowiem w szczegółach.
Dwa to kabel - BASUEUS jest jak kiedyś elektronarzędzia TOYA - ładne, żółte, tanie, niewiele warte. Szukaj dobrych kabli z oznaczeniem 60W. Nawet w Action takie kupisz i się sprawdzają.
Ale jeśli oczekujesz SUPERSZYBKIEGO ładowania w Samsungu, to w Skodzie tego nie znajdziesz
Co nie zmienia faktu, że i tak dość szybko ładują, te z tyłu zresztą również i za to chwała Skodzie.
Pytaj, jeśli będę umiał, to odpowiem w szczegółach.
Kris