https://www.otomoto.pl/news/2025-skoda- ... 821jq25KDw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Byłem wczoraj w salonie pytać o RSa. Dostałem info, że cennik pojawi się w grudniu. Nie znają jeszcze ceny, natomiast rabat będzie na poziomie 5%, jak na wszystkie nowe modele.jamesburden19 pisze: ↑03 lis 2024, 13:41WaC pisze: ↑18 maja 2024, 23:08Czy dużo tracimy mając stare (np. mój dwa lata i tylko 32 tys. km)? Jeszcze nowego nie widziałem "na żywo", lecz podtrzymuję swoje stanowisko, że pierwszy raz nie jest mi szkoda, iż mam auto poprzedniej generacji (miałem m.in. Clio II, Megane po lifcie I gen., Peugeota 3008 I gen.).
Rozumiem Twoje odczucia!
Ja mam 122 tys przebiegu, ZERO problemów z autem. Sporo kilometrów zrobionych pod obciążeniem, początkowo 1400 kg, obecnie ciągam prawie 2000 kg i na prawdę jest dobrze. Olej w DSG wymieniałem raz. Totalnie niezawodne auto, również po wirusie zrobionym 2 lata temuWaC pisze:Dziś mam prawie 38 tys. przebiegu i 0, choćby najmniejszych problemów. Wymiana oleju co roku i wkrótce planuję wymianę oleju w DSG i chyba klocki. Podtrzymuję stanowisko, że nie żałuję, iż mam "starego".
Na 99% tak. Najeździłem się już autami "premium".
Kodiaq to było absolutnie bezawaryjne i bezproblemowe auto. Kamiq mojej żony właśnie skończył 5 lat. Absolutnie 0 problemów.borek pisze: ↑21 lis 2024, 20:20Ja mam 122 tys przebiegu, ZERO problemów z autem. Sporo kilometrów zrobionych pod obciążeniem, początkowo 1400 kg, obecnie ciągam prawie 2000 kg i na prawdę jest dobrze. Olej w DSG wymieniałem raz. Totalnie niezawodne auto, również po wirusie zrobionym 2 lata temuWaC pisze:Dziś mam prawie 38 tys. przebiegu i 0, choćby najmniejszych problemów. Wymiana oleju co roku i wkrótce planuję wymianę oleju w DSG i chyba klocki. Podtrzymuję stanowisko, że nie żałuję, iż mam "starego".
Z niecierpliwością czekam na cennik nowego RS’a bo wygląda zacnie, a mi się właśnie leasing skończył![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk