kodiaq2 auto hold

Dyskusje na temat Škody Kodiaq II generacji (2024-)
rafffaelo
Posty: 2
Rejestracja: 29 cze 2024, 14:48
Samochód: Skoda Kodiaq

kodiaq2 auto hold

Post autor: rafffaelo »

witam, jak wlaczyc w kodiaq2 funkcje auto-hold ? dziekuje



Kalinski


REKLAMA:

Kalinski

Zmianowy
Posty: 38
Rejestracja: 10 maja 2023, 7:54
Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: Zmianowy »

Obrazek

rafffaelo
Posty: 2
Rejestracja: 29 cze 2024, 14:48
Samochód: Skoda Kodiaq

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: rafffaelo »

dzieki

artly
Posty: 63
Rejestracja: 22 sie 2023, 7:31
Samochód: Czekam na Kodiaq Sportline 2.0 150Km TDI 4x4

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: artly »

Muszę przyznać, że przycisk w starym to leprze rozwiązanie, można szybko włączyć i wyłączyć, a często mi się to zdarza, ponieważ jest to bardzo wygodna funkcja na światłach ale już przeszkadza np przy precyzyjnym manewrowaniu tyłem z przyczepą.

Tony235
Posty: 5
Rejestracja: 07 maja 2024, 8:29
Lokalizacja: Chorzów
Samochód: Skoda Kodiaq II 1.5 TSI

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: Tony235 »

Bardzo szybko idzie to włączyć czy wyłączyć wystarczy na ekranie Sobie wybrać ta opcje i za jednym ruchem ręki to wyłączyć czy włączyć

Awatar użytkownika
MałGorzata
Posty: 2921
Rejestracja: 09 lip 2017, 22:34
Lokalizacja: Wielkopolska
Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: MałGorzata »

Tony235 pisze:
01 lip 2024, 17:26
Bardzo szybko idzie to włączyć czy wyłączyć wystarczy na ekranie Sobie wybrać ta opcje i za jednym ruchem ręki to wyłączyć czy włączyć
Mógłbyś opisać działanie tabletu w II generacji?

Są konfigurowalne ekrany z przyciskami?
----

Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER

Tony235
Posty: 5
Rejestracja: 07 maja 2024, 8:29
Lokalizacja: Chorzów
Samochód: Skoda Kodiaq II 1.5 TSI

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: Tony235 »

Kurcze jakby to opisać... 🤔
Przytrzymując ikonkę na tablecie w lewym górym rogu otwiera nam się cały wachlarz opcji które możemy tam zaprogramować i jednym z nich jest właśnie auto hold ale również start/stop i wiele wiele innych. Łatwo i przyjemnie idzie Sobie ustawić wszystko pod siebie. Niestety do końca lipca nie będzie mnie przy samochodzie ale gdy wrócę postaram się bardziej rozwinąć tą myśl a nawet jeśli by się udało mógłbym zrobic jakiś filmik z tego.
A jest tu ktoś jeszcze kto posiada już kodiaq II generacji?

Awatar użytkownika
MałGorzata
Posty: 2921
Rejestracja: 09 lip 2017, 22:34
Lokalizacja: Wielkopolska
Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60

Re: kodiaq2 auto hold

Post autor: MałGorzata »

Wydaje mi się, że jesteś pierwszy. Czekaliśmy na Ciebie :)

viewtopic.php?f=51&t=2633
----

Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER

ODPOWIEDZ