kodiaq2 auto hold
Re: kodiaq2 auto hold
dzieki
Muszę przyznać, że przycisk w starym to leprze rozwiązanie, można szybko włączyć i wyłączyć, a często mi się to zdarza, ponieważ jest to bardzo wygodna funkcja na światłach ale już przeszkadza np przy precyzyjnym manewrowaniu tyłem z przyczepą.
-
- Samochód: Skoda Kodiaq II 1.5 TSI
Bardzo szybko idzie to włączyć czy wyłączyć wystarczy na ekranie Sobie wybrać ta opcje i za jednym ruchem ręki to wyłączyć czy włączyć
-
OnlineMałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Mógłbyś opisać działanie tabletu w II generacji?
Są konfigurowalne ekrany z przyciskami?
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
- Samochód: Skoda Kodiaq II 1.5 TSI
Kurcze jakby to opisać... 
Przytrzymując ikonkę na tablecie w lewym górym rogu otwiera nam się cały wachlarz opcji które możemy tam zaprogramować i jednym z nich jest właśnie auto hold ale również start/stop i wiele wiele innych. Łatwo i przyjemnie idzie Sobie ustawić wszystko pod siebie. Niestety do końca lipca nie będzie mnie przy samochodzie ale gdy wrócę postaram się bardziej rozwinąć tą myśl a nawet jeśli by się udało mógłbym zrobic jakiś filmik z tego.
A jest tu ktoś jeszcze kto posiada już kodiaq II generacji?
Przytrzymując ikonkę na tablecie w lewym górym rogu otwiera nam się cały wachlarz opcji które możemy tam zaprogramować i jednym z nich jest właśnie auto hold ale również start/stop i wiele wiele innych. Łatwo i przyjemnie idzie Sobie ustawić wszystko pod siebie. Niestety do końca lipca nie będzie mnie przy samochodzie ale gdy wrócę postaram się bardziej rozwinąć tą myśl a nawet jeśli by się udało mógłbym zrobic jakiś filmik z tego.
A jest tu ktoś jeszcze kto posiada już kodiaq II generacji?
-
OnlineMałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
----