Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Witamy i zapraszamy do lektury!
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Witamy na forum. Coraz nas więcej. Chyba powstanie z tego niezły klub. Ciekaw jestem statystyk ilu forumowiczów juz posiada miśki, ilu zamówiło, a ilu jest zainteresowanych ale sie jeszcze nie zdecydowało na zakup.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
root
- Administrator
Sporo zapewne też czyta bez rejestracji.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
w zasadzie to ja już od pewnego dłuższego czasu tutaj jestem ale jeszcze się nie przywitałem, więc może wreszcie trzeba. Cześć Wszystkim!
A co do statystyk, może da się zrobić coś w stylu ankiety: chciałem tylko sprawdzić dział usterek, interesuje się, zamówiłem, już mam, itp.
A co do statystyk, może da się zrobić coś w stylu ankiety: chciałem tylko sprawdzić dział usterek, interesuje się, zamówiłem, już mam, itp.
Część wszystkim.
Odnośnie "sporo też czyta bez rejestracji" to ja tak czytałem , czytałem no i mówie... nie no musze konto założyć, więc uważam z autopsji że taka możliwosć powinna zostać, bo jak się to wyłączy to będzie mniej użytkowników, którzy nie beda chcieli rejestrować się w ciemno.
pozdrawiam
Odnośnie "sporo też czyta bez rejestracji" to ja tak czytałem , czytałem no i mówie... nie no musze konto założyć, więc uważam z autopsji że taka możliwosć powinna zostać, bo jak się to wyłączy to będzie mniej użytkowników, którzy nie beda chcieli rejestrować się w ciemno.
pozdrawiam
-
root
- Administrator
Witaj!
I nikt nie zamierza tego blokować
Ale zarejestrować się warto, bo łatwiej się odnaleźć, co już się przeczytało, a co jeszcze nie.
I nikt nie zamierza tego blokować
Właśnie to jest kluczowe, poza tym wychodze z założenia że jak ktoś jest użytkownikiem od początku to nawiązują się tu jakieś więzi i znajomości, później na zlotach fajnie będzie już ludzi poznać
Witam wszystkich