SHOUTBOX (beta)
-
OnlineMalenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: SHOUTBOX (beta)
No pochwal się, proszę.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Kolor paznkciowy.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
SHOUTBOX (beta)
Dobra. Miało być troje wkręconych i są. To oczywiście AI. Chciałem zobaczyć jak wygląda Kodiaq w kolorze soul red, bo bałem się co wyjdzie po incydencie z zabrudzeniem mojego auta farbą. Potem wpadłem na pomysł wpuszczenia w maliny przyjaciół na forum.
Moja Skoda stała w myjni detailingowej. Ja tymczasem jeździłem BMW 5, które się nie chce sprzedać do tej pory, ale aż kipi żeby mi odebrano prawo jazdy. Piszczy nawet tylnymi oponami podczas ostrego przyspieszania. Bajka.
Wracając do mojego samochodu. Ludź sobie malował na podwórku profile metalowe ze sprężarką i całe auto miałem upstrzone białym nalotem, niedającym się usunąć nawet paznokciem. Wszystko było zapylone białą farbą, nawet tarcze hamulcowe, opony i pióra wycieraczek. Jakby wjechać w mgłę z farby rozrzedzonej rozpuszczalnikiem. Chłopaki z myjni na szczęście sobie poradzili. Usuwanie farby chemią, czyszenie wszystkich uszczelek, potem glinkowanie, polerka i wosk maszynowy.
W poniedziałek wystawiam rachunek. Sprawca bierze na siebie koszt bez szemrania.
Jak ktoś mi powie, że to się może przydarzyć, to nie uwierzę.

Moja Skoda stała w myjni detailingowej. Ja tymczasem jeździłem BMW 5, które się nie chce sprzedać do tej pory, ale aż kipi żeby mi odebrano prawo jazdy. Piszczy nawet tylnymi oponami podczas ostrego przyspieszania. Bajka.
Wracając do mojego samochodu. Ludź sobie malował na podwórku profile metalowe ze sprężarką i całe auto miałem upstrzone białym nalotem, niedającym się usunąć nawet paznokciem. Wszystko było zapylone białą farbą, nawet tarcze hamulcowe, opony i pióra wycieraczek. Jakby wjechać w mgłę z farby rozrzedzonej rozpuszczalnikiem. Chłopaki z myjni na szczęście sobie poradzili. Usuwanie farby chemią, czyszenie wszystkich uszczelek, potem glinkowanie, polerka i wosk maszynowy.
W poniedziałek wystawiam rachunek. Sprawca bierze na siebie koszt bez szemrania.
Jak ktoś mi powie, że to się może przydarzyć, to nie uwierzę.

-
OnlineMalenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Do tej pory nabieram się na AI 
- MałGorzata
Ciekawa historia z tym malowaniem. Napisz coś więcej. To był sąsiad czy majster jakiś? Jaki koszt?
----
- maq
Majster u sąsiada. Wycena: w dwóch miejscach 1200 netto i jedno 1500 .
- MałGorzata
Spoko się zachował 
----
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Tak podejrzewałem.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- maq
SHOUTBOX (beta)
Ostatnio kolega mi się przyznał, który mocno siedzi w AI i korzysta z wielu narzędzi sztucznej inteligencji, że jak wysyła do kogoś wiadomość, to generuje ją w sieci. Sam nie klika w klawiaturę. Do tego sztuczna ma w zasobach historię jego korespondencji i moderuje treść w zależności od sytuacji i oczywiście polecenia autora.
Efekt, który przewinął mi się w głowie już jakiś czas temu, to znaczący spadek zaufania do wiadomości w internecie. Sam, zanim komuś wyślę ciekawostkę, to najpierw sprawdzam czy to prawda.
Ostatnio namierzyłem na aliexpress zestaw do konwersji Skody na Audi. Wczoraj mi zamontowali w autoryzowanym serwisie przy Puławskiej w Piasecznie.

Efekt, który przewinął mi się w głowie już jakiś czas temu, to znaczący spadek zaufania do wiadomości w internecie. Sam, zanim komuś wyślę ciekawostkę, to najpierw sprawdzam czy to prawda.
Ostatnio namierzyłem na aliexpress zestaw do konwersji Skody na Audi. Wczoraj mi zamontowali w autoryzowanym serwisie przy Puławskiej w Piasecznie.