Wyślij zdjęcie, proszę. Może na pusto trzeba je podnieść. Moje są sztywne, a poza tym jestem już chyba prawie głupi, tzn. głuchy.
SHOUTBOX (beta)
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: SHOUTBOX (beta)
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
SHOUTBOX (beta)
Ja dostałem dzisiaj pierwszy raz informację od razu po uruchomieniu auta. Bez klikania w ekran. Zobaczymy jak im to wyszło 
Kumplowi aktualizowali S90, bo się na przykład szyber nie domykał, albo obniżało lusterko kierowcy. Wyjechał, ale w nocy się okazało, że ma jasność wyświetlaczy na max i nie reaguje regulacja. W maluchu takich kłopotów nie było
Haczyki mam w takiej pozycji (zdjęcie z sieci) i niemiłosiernie hałasują podczas jazdy na kostce brukowej. Jak powieszę na nich jakąś torbę, to jest lepiej, ale stukanie nie znika zupełnie.

Kumplowi aktualizowali S90, bo się na przykład szyber nie domykał, albo obniżało lusterko kierowcy. Wyjechał, ale w nocy się okazało, że ma jasność wyświetlaczy na max i nie reaguje regulacja. W maluchu takich kłopotów nie było

Haczyki mam w takiej pozycji (zdjęcie z sieci) i niemiłosiernie hałasują podczas jazdy na kostce brukowej. Jak powieszę na nich jakąś torbę, to jest lepiej, ale stukanie nie znika zupełnie.

Re: SHOUTBOX (beta)
Problem z hałasem wieszaków znika po zastosowaniu silikonowych odbojników naklejanych pod spód haczyka.maq pisze: ↑dzisiaj, 12:11Ja dostałem dzisiaj pierwszy raz informację od razu po uruchomieniu auta. Bez klikania w ekran. Zobaczymy jak im to wyszło
Kumplowi aktualizowali S90, bo się na przykład szyber nie domykał, albo obniżało lusterko kierowcy. Wyjechał, ale w nocy się okazało, że ma jasność wyświetlaczy na max i nie reaguje regulacja. W maluchu takich kłopotów nie byłohttps://shopsy.si/davcno-potrjevanje-racunov/
![]()