SHOUTBOX (beta)
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: SHOUTBOX (beta)
Dzięki wielkie. Niestety u mnie koszt/efekt, tj. suma metrażu mieszkanie + działka raczej wypada negatywnie. Niemniej jednak super sprawa.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Nie zostawia żadnych rozmazanych śladów na oknie. To był dla nas klucz do podjęcia decyzji. Koszty zeszły na drugi plan. Teraz przyjemniej patrzy się na świat. Od strony tarasu cała ściana, to jedno wielkie okno, w które po południu świeci słońce. Wyłazi każda niedoskonałość. Tanio nie jest, to prawda. To urządzenie jednak powędruje na szkło o wiele częściej niż ściera i płyn z butelki 
- WaC
No właśnie, mi więcej czasu schodzi na mycie ram, a takich powierzchni lotniskowych jak Ty nie mam.
- maq
SHOUTBOX (beta)
Jeżeli ktoś się na coś takiego zdecyduje, to uważać na szybach bez ramy. Na przykład pod barierką balkonu. Jak gąsienice zrobią się nieco za mokre i spadnie przyczepność, a jest program do ich czyszczenia, robot się obraca i potrafi wyjechać poza szybę. Spadnie na bank. W każdym takim urządzeniu jest od tego linka zabezpieczająca, która ma uchronić przed rozbiciem o chodnik, a tym bardziej o dach Skody, która stoi poniżej, przed garażem. Od zwykłego okna nie odpadnie za nic w świecie. Nawet jak zabraknie prądu, to ma baterię na dwadzieścia minut i będzie gadał, że brak zasilania. Kiedy go jednak wypuszczam na podwórko, to trzymam smycz i pilnuję dziada.
Tymczasem kolejne szkło umyte na błysk. Jutro wyszlifujemy trzy dachowe i odkładamy się do szafy.
Tymczasem kolejne szkło umyte na błysk. Jutro wyszlifujemy trzy dachowe i odkładamy się do szafy.
- maq
U mnie nadal aktualizacja prawie codziennie. Mieli na przeglądzie się tym zająć, ale zdaje się wyleciało im z głowy. Tymczasem pojawił mi się kolejny komunikat „nie można uruchomić background system services”.
- WaC
U mnie też. Myślałem, że nie kończy aktualizacji ze względu na chwilowy zanik sygnału.
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
U mnie też co chwile aktualizacje już się znudziło klikanie później albo aktualizowanie jak tak sie nic nie aktualizuje a ostatnio w ogóle radio zrobiło numer i się samo chyba przez to uruchomiło ponownie.
- WaC
Jak na spowiedzi: więcej szczegółów Synu. Proszę.
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Właśnie nie wiedzieć dlaczego tak się stało, prędzej kliknąłem właśnie aktualizacje. Z tego powodu teraz raczej jak wyskakuje ciągłe powiadomienie o aktualziacji to daje później.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Czy ktoś z was demontował kiedyś ten plastik w nadkolu gdzie jest napisane 'sportline' ?
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER