Witam ponownie
Uzupełniam dane:
Skoda Kodiaq 2021r
2,0 - 110kW
DSG 381 DQ
Pierwszy raz korzystam z grupy więc wsze obyczaje są na razie dla nie obce, więc proszę o trochę cierpliwości.
Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Bez krępacji. Im więcej wiemy o twoim aucie - wpiszesz to w opis tym łatwiej udzielić nam konkretnej odpowiedzi. Za jakiś czas Ty będziesz pomagał kolejnym i zobaczysz, że to ułatwia 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Auto z Polskiego salonu, jestem drugim właścicielem, przebieg 175 000 tyś. samochód zadbany, na wszystko faktury z serwisu skody (nawet wymiana żarówek). Właśnie jestem po dużym serwisie wszystkie oleje, filtry, rozrząd + pasek napędu pompy oleju. Teraz jestem na etapie doposażania dlatego znalazłem forum. Chcę dostawić gniazdo do kamerki przedniej a zauważyłem maskownicę w obudowie lusterka na przedniej szybie. Widzę że jest dużo wartościowych wiadomości. Jedynie co zauważyłem niepokojącego to to że DPF wypala się co okoł 200 km (bardzo często jak dla mnie). Czytałem że w jeździe miejskiej to standart.
MałGorzata pisze: ↑11 lis 2025, 21:04Witamy w Klubie i życzymy jak najdłużej bezawaryjnego użytkowania. Auto z wtórnego rynku - napisz jaki przebieg i czy zniszczone, zużyte itp. Wrażenia pozakupowe?![]()
Autko jest od vatowca uciekającego w koszty z podatkiem , do tego miłośnika modelu ( obecnie wziął kolejnego Kodiaqa ) Przebieg to 73 tyś km . Zniszczeń prawie żadnych ( był odprysk na przedniej szybie - obecnie zrobione ) Wnętrze zadbane i wymagające ( jasne skóry ). Wyposażenie pełne ( no poza tym gniazdem USB w lusterku
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Fajny samochód 
Ma coś dokładane do standardowego wyposażenia? Ile miejsc?
Zwróć uwagę na zużycie oleju. Mój potrzebuje dodatkowo około 1 litr na 4 k km. Dobrze mieć zapasową butelkę w bagażniku i regularnie sprawdzać poziom.

Ma coś dokładane do standardowego wyposażenia? Ile miejsc?
Zwróć uwagę na zużycie oleju. Mój potrzebuje dodatkowo około 1 litr na 4 k km. Dobrze mieć zapasową butelkę w bagażniku i regularnie sprawdzać poziom.
Witam wszystkich,
nowy szczęśliwy użytkownik KODIAQ II
Pozdrawiam
nowy szczęśliwy użytkownik KODIAQ II
Pozdrawiam
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Witaj w klubie. Ładny kolorek 
----
Witam i pozdrawiam
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Witam 
Oficjalnie wróciłem po 4 latach.
Będzie Kodiaq II RS szary steel
Oficjalnie wróciłem po 4 latach.
Będzie Kodiaq II RS szary steel
dzień dobry....
Niedługo przesiadka więc się witam. Do tej pory 250kkm bezawaryjnej jazdy O4 TDI DSG. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej
Niedługo przesiadka więc się witam. Do tej pory 250kkm bezawaryjnej jazdy O4 TDI DSG. Mam nadzieję, że nie będzie gorzej