Cześć wszystkim,
Stoję przed wyborem mojego nowego Kamiqa i mam parę pytań na które szukam odpowiedzi żeby podjąć decyzję nad modelem i wyposażeniem.
Silnik : 1.5 DSG automat
Mam dylemat co do modelu czy Selection czy Monte Carlo. W głównej mierze bym się nawet nie zastanawiał i wziął MC ale dach panoramiczny to dla mnie abstrakcja i niepotrzebny bajer który powstrzymuje mnie przed wyborem. Selection z wyposażeniem prawie na takim poziomie jak Monte Carlo wychodzi cenowo 2000 drożej niż jakbym wziął MC...
Kto z was ma MC i jest zadowolony z dachu ? Miesliscie jakieś proboemy z nim? Trzeba to jakoś specjalnie utrzymywać i dbać ?
Czy ktoś brał opcję ze sport chassis control (pakiet drive) i tego używa? Nie wiem czy warto dokładać 4650 do opcji usztywnienia zawieszenia.
Czy warto wziąć osłonę podwozia ?
Czy pakiet z virtual cockpit robi dużą różnicę wzgledem standardowego wyświetlacza ?
Czym jest pakiet sound system skoda + zapasowe koło stalowe dojazdowe? Z tego co generuje mi z konfiguratora to zapasowe koło stalowe jest już w wyposażeniu standardowym więc ta opcja jest jakaś dziwna..
Skoda Kamiq
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Re: Skoda Kamiq
Dach zwiększa hałas (otwarty jeszcze więcej) i mrozi się zimą. Takie mam doświadczenie.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- wlodzimieszka
- Samochód: KIA SPORTAGE
Po zmianie na auto z dachem panoramicznym skończył się mi temat choroby lokomocyjnej u moich dzieci, być może wyrosły ale zanim wziąłem samochód przeczytałem, że wielu ludziom to pomaga jak nie mogą z tyłu.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Całkiem możliwe, że niektórym może pomóc w chorobie loko
----