Zielona Góra,KIM Skoda ul.Kostrzynska
Serwis:rzetelna informacja i wyjasnienie problemu.Co dla mnie b.wazne:mozliwosc obserwacji mechanika przy pracy-nie wyganiaja z warsztatu.mozna negocjowac rabaty na czesci i robocizne.serwisowalem u nich poprzednie auto i nigdy nie mialem problemu.wifi,kawa,mozliwosc podwozki i przywozki do i z centrum.
Salon:zakupilem u nich Miska.zamowiony po koniec listopada,odebrany poczatek kwietnia.super obsluga przy konfiguracji.milo,sympatycznie,profesjonalnie.doskonaly kontakt przez caly czas oczekiwania na auto.wynegocjowalem rabat 6000zl oprocz tego otrzymalem w gratisie komplet gumowych wycieraczek i dwustronna mate do bagaznika.ze wzgledu na harakter mojej pracy diler przyspieszyl dostawe i odbior auta(nie wiem jak to zrobili ale o tydz szybciej sciagneli auto do salonu.byla jakas seria maili z centrala i pepikami)
Ogolnie jak dla mnie rewelka.mialem watpliwa przyjemnosc bujania sie po serwisach w Glogowie i Szczecinie i tam tak sympatycznie nie bylo.
Zielona Góra, KIM Sp. z o.o., ul. Kostrzyńska 6
Regulamin forum
Prosimy o Waszą opinię o salonach i/lub serwisach Škoda, z których usług korzystaliście. Dotyczy to zarówno negatywnych, pozytywnych jak i neutralnych odczuć. Mamy świadomość że odczucia mogą być mocno subiektywne, jednak mamy nadzieję, że przy powtarzających się podobnego typu wrażeniach pomogą one w wyborze Dealera celem zakupu lub serwisu auta.
W szczególności interesuje nas:
Zapewne jest wiele możliwych kryteriów oceny, więc proszę się nie ograniczać do punków powyżej. Im więcej informacji tym dla wszystkich lepiej.
Proszę o przestrzeganie następujących zasad:
Tutaj jest miejsce na opinie o dealerach marki Škoda mających swoją siedzibę w woj. lubuskim.
Prosimy o Waszą opinię o salonach i/lub serwisach Škoda, z których usług korzystaliście. Dotyczy to zarówno negatywnych, pozytywnych jak i neutralnych odczuć. Mamy świadomość że odczucia mogą być mocno subiektywne, jednak mamy nadzieję, że przy powtarzających się podobnego typu wrażeniach pomogą one w wyborze Dealera celem zakupu lub serwisu auta.
W szczególności interesuje nas:
- podejście do klienta
- czy została Wam udzielona niezbędna pomoc przy realizacji zamówienia lub usunięcia problemu, np. technicznego
- jaki był/ma być czas dostawy samochodu od zamówienia lub czas naprawy
- czy dealer wykazał elastyczność przy negocjacji ceny
- rzetelność realizacji dostawy/naprawy w stosunku do zamówienia/zlecenia
Zapewne jest wiele możliwych kryteriów oceny, więc proszę się nie ograniczać do punków powyżej. Im więcej informacji tym dla wszystkich lepiej.
Proszę o przestrzeganie następujących zasad:
- jeden obiekt (salon/serwis) ‒ jeden wątek
- tytuł wątku powinien być utworzony w postaci: „Miejscowość, nazwa, ulica/adres”, np. „Poznań, Porsche Inter Auto Polska, ul. Krańcowa 40/42”
Tutaj jest miejsce na opinie o dealerach marki Škoda mających swoją siedzibę w woj. lubuskim.
Re: Zielona Góra, KIM Sp. z o.o., ul. Kostrzyńska 6
Mogę potwierdzić z własnego doświadczenia, że KIM w ZG jest świetny. Ja Miśka miałem odbierać we wrześniu a już jeżdżę starają się jak mogą i jeśli jest możliwość to auto dostaje się szybciej. Super obsługa byłem bardzo usatysfakcjonowany co do kontaktu i informowania mnie co do wszelkich moich wątpliwości. Polecam.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Który handlowiec? Miłosław?
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
Dokładnie ten
- stingerA6
Tak myślałem
Jak już odgrzebałem post na profilu Skody na fb, to zostawię tutaj dla potomnych moja przygodę z Kim Gorzów
- stingerA6
Dealer po nagłośnieniu sprawy w mediach poddał się i zwócił pieniądze.