Covidowe rozważania
Regulamin forum
Tutaj można dyskutować na dowolny temat.
Prosimy jednak zachować kulturę i nie obrażać innych użytkowników.
Tutaj można dyskutować na dowolny temat.
Prosimy jednak zachować kulturę i nie obrażać innych użytkowników.
-
- Samochód: Skoda Superb, 1983cm
-
- Samochód: Toyota Corolla Altis 1.8-liter inline-four engine
Re: Covidowe rozważania
klimas7 pisze: ↑15 cze 2021, 9:21Czyli Twoim zdaniem mogę wrzucić filmik twierdzący, że Hitler był dobrym człowiekiem i chciał zbawić świat, tylko propaganda żydowska zrobiła z niego potwora, bo to jest okazja do poznania poglądów innych użytkowników forum i nikt nie musi tutaj zaglądać? https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-difuzori-23 To po co nam moderacja? Tylko do usuwania reklam? Szerzenie dezinformacji i bazujących na fałszywych źródłach nie mających nic wspólnego z nauką jest szkodliwe i niebezpieczne.
Rozumiem Twoje obawy dotyczące szkodliwej dezinformacji i zgadzam się, że szerzenie fałszywych informacji może być niebezpieczne i szkodliwe.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2024, 14:58 przez jamesburden19, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG 200KM 4x4
Ja w sumie nie chce tutaj zajmować żadnego stanowiska, bo daleko mi do zarówno jednej jak i drugiej skrajności.
Temat covida/szczepień/pandemii stał się kolejnym po religii, aborcji i PIS/PO tematem zastępczym do (skutecznego jak widać) dzielenia Polaków.
Ale myśle, że fajnym podsumowaniem jest raport NIK odnośnie tego co się działo w covidzie.
I z tej perspektywy stwierdzam, że tak, rządy wykorzystały pandemię do swoich celów.
No chyba, że ktoś NIK uważa też za antyszczepionkowców.
Temat covida/szczepień/pandemii stał się kolejnym po religii, aborcji i PIS/PO tematem zastępczym do (skutecznego jak widać) dzielenia Polaków.
Ale myśle, że fajnym podsumowaniem jest raport NIK odnośnie tego co się działo w covidzie.
I z tej perspektywy stwierdzam, że tak, rządy wykorzystały pandemię do swoich celów.
No chyba, że ktoś NIK uważa też za antyszczepionkowców.
-
- Samochód: Skoda Superb, 1983cm
Szczerze mówiąc brzmi niczym "ewangelie świętych 12-stu"jamesburden19 pisze: ↑19 kwie 2024, 15:23klimas7 pisze: ↑15 cze 2021, 9:21Czyli Twoim zdaniem mogę wrzucić filmik twierdzący, że Hitler był dobrym człowiekiem i chciał zbawić świat, tylko propaganda żydowska zrobiła z niego potwora, bo to jest okazja do poznania poglądów innych użytkowników forum i nikt nie musi tutaj zaglądać? https://atelierrebul.hr/shop/category/mirisi-za-dom-difuzori-23 To po co nam moderacja? Tylko do usuwania reklam? Szerzenie dezinformacji i bazujących na fałszywych źródłach nie mających nic wspólnego z nauką jest szkodliwe i niebezpieczne.
Rozumiem Twoje obawy dotyczące szkodliwej dezinformacji i zgadzam się, że szerzenie fałszywych informacji może być niebezpieczne i szkodliwe.