Oswietlenie Ambientaq a dekor

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
janoush
Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6

Oswietlenie Ambientaq a dekor

Post autor: janoush »

Podczas wyposażania Kodiaka można sobie zamówić pakiet oswietlenia wewnętrznego LED: "Pakiet wewnętrznego oświetlenia LED: oświetlenie Ambiente (dla wersji Ambition dekor Soulage Brushed, dla wersji Style dekor Zebra Flow Black Emboss), oświetlenie lusterka w osłonie przeciwsłonecznej w technologii LED, dwie lampki do czytania w technologii LED - kosztuje to 750 zł.

Ja zamówiłem auto (to sprzedane komu innemu i zamówione ponownie w styczniu z tym samym wyposażeniem) z tym pakietem. Zastanowiło mnie jednakże, jaki jest dekor w standardzie w Style (bo ten Zebra... kosztuje 500 zł i go nie zamawiałem) i jeśli nei mam go na liście wyposażenia dodatkowego, to czy oświetlenie Ambiente będzie czy nie ?
Jest to o tyle dziwne, że nie ma słowa o tym, że bez dekoru Zebra pakiet jest np. tańszy bo nie ma oświetlenia Ambiente tylko zwykłe białe...

Czy ktoś coś ?

janoush

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

rogal911
Samochód: Audi A8 4.2 - sprzedany

Re: Oswietlenie Ambientaq a dekor

Post autor: rogal911 »

Wydaje mi się, że możesz zamówić sam dekor zebra za 500zł, albo pakiet oświetlenia Ambiente (który zawiera min. ten dekor) za 750zł. Tak ja to rozumiem.
Swoją drogą paskudny jest ten dekor...

Awatar użytkownika
MałGorzata
Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60

Post autor: MałGorzata »

Nie jest aż tak źle z tym dekorem choć fakt, że na początku a tym bardziej na zdjęciach nie wydaje się miły :)
----

Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER

janoush
Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6

Post autor: janoush »

rogal911 pisze:
27 lut 2018, 15:44
Wydaje mi się, że możesz zamówić sam dekor zebra za 500zł, albo pakiet oświetlenia Ambiente (który zawiera min. ten dekor) za 750zł. ...
Gdyby tak było, to świetnie...
Ale z drugiej strony też nie jest to wprost napisane :(
janoush

karbab
Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 7DSG

Post autor: karbab »

Jak nie jest? :)

Bez dekoru Zebra masz nieco inny dekor (mam nawet gdzieś fotkę jak on wygląda). Jak weźmiesz oświetlenie ambiente, to jesteś skazany na Zebrę niezależnie od preferencji.

Dla mnie ten drugi dekor nie był aż tak zasadniczo lepszy od Zebry, a miałem ochotę na ambiente.

ODPOWIEDZ