Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Moje zamówienie zaczęło sobie radośnie skakać. Oryginalny termin 23 tydzień wskoczył na 46 potem znów wrócił w okolice 25, następnie tydzień temu na 46 i dziś dostałem info, że teraz jest 40. Podobno salon składał to zamówienie w styczniu; ja się podczepiłem pod nie w kwietniu.
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Moje zamówienie składane w listopadzie po wielkich perturbacjach weszło w fazę realizacji. Dziś sprzedawca poinformował, że autko jest na spawalni/lakierni.. Co prawda miało się wyprodukować w tamtym tygodniu ale nie będę już rozpaczał. Pół roku oczekiwania nauczyło mnie cierpliwości. W zamian za niedotrzymanie terminu dostarczenia samochodu, w Poznaniu załatwili mi felgi Triglav antracytowe a salon dorzucił komplet opon zimowych. Tym samym wybaczam im wpadkę z niedotrzymaniem terminu
Rekompensata wydaje się godna... 
Hm... Ciekawe co u Agnes??? Jak rozwiązała swój problem. Agnes odezwij się!!!
A ja napisałem do Skody na FB i po paru dniach zadzwonił dealer ze termin magicznie przeskoczył na początek czerwca . Dziwny zbieg okoliczności bo wcześniejsze prognozy były na wrzesień i tez tego nie byli pewni do końca .frutis13 pisze: ↑23 maja 2017, 21:21Moje zamówienie składane w listopadzie po wielkich perturbacjach weszło w fazę realizacji. Dziś sprzedawca poinformował, że autko jest na spawalni/lakierni.. Co prawda miało się wyprodukować w tamtym tygodniu ale nie będę już rozpaczał. Pół roku oczekiwania nauczyło mnie cierpliwości. W zamian za niedotrzymanie terminu dostarczenia samochodu, w Poznaniu załatwili mi felgi Triglav antracytowe a salon dorzucił komplet opon zimowych. Tym samym wybaczam im wpadkę z niedotrzymaniem terminuRekompensata wydaje się godna...
![]()
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
To jak u mnie ale pozostało na wrześniu.
Ale pisałes do Skody Polska czy do tej czeskiej?
Ale pisałes do Skody Polska czy do tej czeskiej?
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Gratuluje. Ja też czekam i czekam od początku grudnia. Ale widze że masz ten sam silnik 140kw. Chyba przez te silniki takie opóźnienia. U mnie w przyszłym tyg ma sie wyprodukować ponoć. Czyli zanim odbiore to bedzie ponad pół roku. Jak to zrobiłeś że dołożyli Ci opony zimowe. Mi dzwony nie chcą nawet słyszeć żeby cokolwiek dołożyć. Nawet by sie cieszyli gdybym zrezygnował. Salon Poznańfrutis13 pisze: ↑23 maja 2017, 21:21Moje zamówienie składane w listopadzie po wielkich perturbacjach weszło w fazę realizacji. Dziś sprzedawca poinformował, że autko jest na spawalni/lakierni.. Co prawda miało się wyprodukować w tamtym tygodniu ale nie będę już rozpaczał. Pół roku oczekiwania nauczyło mnie cierpliwości. W zamian za niedotrzymanie terminu dostarczenia samochodu, w Poznaniu załatwili mi felgi Triglav antracytowe a salon dorzucił komplet opon zimowych. Tym samym wybaczam im wpadkę z niedotrzymaniem terminuRekompensata wydaje się godna...
![]()
Mój misiaczek (zamówiony 31.03 - 13 tyg) wyprodukował sie
(20 tyg) a w przyszłym tygodniu powinien być do odbioru (22 tyg), już nie mogę się doczekać!
Ja swojego właśnie dzisiaj rano odebrałem!!!