Nie zobaczymy tych ofert, to raz.
A słowo "oryginał" pozostawię bez komentarza, bo ręce opadają.
Upust na Kodiaq Laurin&Klement
-
Peterka
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190 KM
Re: Upust na Kodiaq Laurin&Klement
Na prawdę nie chce tu pisać negatywnie o Skodzie, ale zastanawiam się czy przy wydatku rzędu 180k Skoda jest warta tych pieniędzy. Jeździłem już Kodiaqiem z różnymi silnikami, tak samo jak Tiguanem. Typują japoński badziew kupiłem go głównie oczami i popełniłem sporo błędów. Np założyłem Żr autoryglowanie drzwi po ruszeniu jest oczywiste. A tu zonk w Mazdzie nie. Dopiero obecny model to ma, a mój jest z 2017. Dlatego czytam pytam się bo nie chce powtórzyć błędów. Z wyglądu Kodiaq jest spoko chociaż atrapa chłodnicy jest taka sobie. Oferty pokaże tylko muszę mieć chwile czasu . Teraz wyjeżdżam na tydzień i jak wrócę to pojadę te oferty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Już jest Kodiaq 2.0 TSI DSG 190KM i 4x4? 
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Mówisz, że masz te oferty. Zrobić foty i wrzucić na forum, to jest 10 sek roboty. Serio. To naprawdę można zrobić w monent. Rozumiem, że wyjeżdżasz, ale teraz już raczej wiem, że po prostu nie masz tych ofert i mieć nie możesz, bo Allspace jest z założenia droższy, chyba, że porównasz bidę All z wypasem Kidiaqa. Koniec kropka. Kupuj jak uważasz, to Twój wybór i kasa, ale nie siej fermentu.
Zajrzyj do wątku - upust przy zakupie - tam @StingerA6 rano napisał, że w jego wypadku różnica wyniosła 30 tys pln na korzyść Skody i tak właśnie jest. Pozwolę sobie zacytować Kolegę Stingera - "Rabaty są podobne. Wszystko zależy od aktualnej promocji. W VW jest troszkę więcej możliwości rabatowania.
Ale jakby nie liczyć, to mi wychodziło prawie 30 tysi drożej za ten meksykański produkt w takiej specyfikacji jak Kodiaqa"
Zajrzyj do wątku - upust przy zakupie - tam @StingerA6 rano napisał, że w jego wypadku różnica wyniosła 30 tys pln na korzyść Skody i tak właśnie jest. Pozwolę sobie zacytować Kolegę Stingera - "Rabaty są podobne. Wszystko zależy od aktualnej promocji. W VW jest troszkę więcej możliwości rabatowania.
Ale jakby nie liczyć, to mi wychodziło prawie 30 tysi drożej za ten meksykański produkt w takiej specyfikacji jak Kodiaqa"
-
JED
- Samochód: BMW X1 + Kodiaq 2.0 TDI L&K
Sluchaj, przeciez ja tutaj podalem ceny moich wlasnych konfiguracji!
223 vs 247!
I gdyby bardziej podobal mnie sie Tiguan, to bym go zamowil, ale...zamowilem Kodiaq
223 vs 247!
I gdyby bardziej podobal mnie sie Tiguan, to bym go zamowil, ale...zamowilem Kodiaq
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2019, 10:08 przez JED, łącznie zmieniany 1 raz.
Najpiekniejszy Laurin & Klement w PL. 
-
Peterka
I tego nie rozumiem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
JED
To zupelnie tak, jak ja, Twojego 1.5, czy, brrr....Mazdy! 
-
Peterka
Mazda to badziew. Dlatego z niej wychodzę. Kodiaq nie jest brzydki ale ....... pierwszy był VW a Skoda doszła do grupy później i bazuje na VW. Nie mniej nie wykluczam żadnej opcji jeśli dostanę dobra ofertę w porównaniu z VW czyli minimum 30 tys mniej za Kodiaqa to pewnie wejdę w Kodiaqa. To może mi skompensować nazwę, brak dynamic led , braku HUD i wielu innych.
-
JED
Poprosze o "wiele innych" - tylko o konkrety, a nie tak, jak z wirtualnymi ofertami, gdzie Kodiaq bywal drozszy (!!!).
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Będę upierdliwy - gdzie oferty? 
-
JED
Cierpliwosci.
Poza tym, jest nowy "watek" pt. "brak wielu innych" - na to czekam nawet bardziej!!!!
Poza tym, jest nowy "watek" pt. "brak wielu innych" - na to czekam nawet bardziej!!!!