2.0 TDI 150 KM, manual 4x4 Style 5os. Dodatkowo, kamera cofania, rolety, tapicerka mix. Mam nadzieje ze nic się nie przedłuży
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja złożyłem zamówienie 17.01 a termin odbioru to 30.04.2017.
2.0 TDI 150 KM, manual 4x4 Style 5os. Dodatkowo, kamera cofania, rolety, tapicerka mix. Mam nadzieje ze nic się nie przedłuży
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
To jest termin z systemu importera czy tylko taki masz na zamówieniu?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
root, taki termin mam w zamowieniu
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
To sugerowałbym podpytać sprzedawcę co widzi w systemie. Termin na zamówieniu to tylko obietnica dealera, w praktyce może być różnie, szczególnie że ten termin wygląda dość optymistycznie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Właśnie - optymistycznie. Przez chwilę powiało optymizmem (do momentu odpowiedzi 88grzes), mam ten sam silnik i skrzynię. Na chwilę nadzieja odżyła... i znowu klops.
Az z ciekawosci spytam u dealera czy faktycznie jest/bedzie jakas obsuwa 
co to znaczy tapicerka MIX??
Dawajrapa - i co udało Ci się ustalić u dealera? Masz już wstępny termin?
Czy macie jakieś nowe informacje od dealerów w zakresie terminów?
Czy macie jakieś nowe informacje od dealerów w zakresie terminów?
rozmawialem z mila pania, i mam jedynie info, ze moze dowiemy sie czegos na poczatku marca... takze czekam nadal cierpliwie. na poczatku marca beda tez mieli auto pokazowe w salonie i 2gie do jazdy probnej. na pewno sie wybiore zobaczyc to w koncu z bliska