Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Co do haka zamówiłem początkowo opcję, żeby w razie czego szło dołożyć czyli przygotowanie, a ostatecznie zmieniałem na hak bo celem pierwszorzędnym bagażnik i rowery a drugim, że może mi się przydać możliwość podpięcia przyczepki.
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
A co to za nowość? To jak nie będzie przygotowania pod jak to się nie zamontuje żadnego innego? Możesz poprzeć to jakimiś przepisami.
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Nie wiem co to za nowość, o której wspomniano wyżej, ale w skodzie tak informują że coś tam się pozmieniało i jest gorzej stąd brałem wstępnie przygotowanie. Na grupie na fb ktoś pisał jednak, że nie ma problemów i teraz już nie wiem jak to jest w końcu.
Ostatecznie właśnie zdecydowałem się na hak bo jak będzie potrzebny to już będzie a nie dopiero latanie, wydaje mi się, że ta cena za orginał też nie jest zła i finalnie wszystko jest oryginalnie na etapie fabryki włożone.
Ostatecznie właśnie zdecydowałem się na hak bo jak będzie potrzebny to już będzie a nie dopiero latanie, wydaje mi się, że ta cena za orginał też nie jest zła i finalnie wszystko jest oryginalnie na etapie fabryki włożone.
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
No i co ważne jest kompatybilne ze wszystkimi systemami samochoduBili pisze: ↑26 maja 2023, 16:14Nie wiem co to za nowość, o której wspomniano wyżej, ale w skodzie tak informują że coś tam się pozmieniało i jest gorzej stąd brałem wstępnie przygotowanie. Na grupie na fb ktoś pisał jednak, że nie ma problemów i teraz już nie wiem jak to jest w końcu.
Napisałem dziś do handlowca aby dołożył ale ciekawe czy się da bo już ostatnio coś gadał że zmiany w zamówieniach są poblokowane
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
"Cały" hak, w odróżnieniu od "przygotowania" to również dodatkowa chłodnica. Temat haka był gdzieś poruszany, trzeba poszukać.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
cała zabawa z autem pod zamówienie, polega na tym, że możesz wybrać to co uważasz za najbardziej potrzebne tobie. Dla jednego będzie to hak, dla drugiego nagłośnienie, dla jeszcze innego oświetlenie. Dla mnie żadna z tych rzeczy. Auto kupuję z myślą, aby go poużywać z 10 lat. Czy potem będzie mi je łatwiej sprzedać z hakiem czy bez zobaczymy.
Na wspomniany hak chyba z 3k muszę wydać - wolę tą kasę przeznaczyć na założenie folii ochronnej na całe auto, około 12k. Taka inwestycja wydaje mi się sensowniejsza, i na pewno pozwoli mi drożej sprzedać później auto.
edit
właśnie odstałem info od dealera " u nas teraz głównie przyjeżdżają Kodiaq’i, gdzie klienci czekali 12 miesięcy"
Na wspomniany hak chyba z 3k muszę wydać - wolę tą kasę przeznaczyć na założenie folii ochronnej na całe auto, około 12k. Taka inwestycja wydaje mi się sensowniejsza, i na pewno pozwoli mi drożej sprzedać później auto.
edit
właśnie odstałem info od dealera " u nas teraz głównie przyjeżdżają Kodiaq’i, gdzie klienci czekali 12 miesięcy"
12k za całego kodiaqa? Raczej za mało przy dobrej folii I dobrej jakości aplikacji to po 1.
Po 2 te auta nie wytrzymają 10 lat
Po 2 te auta nie wytrzymają 10 lat
A co w nich jest tak spektakularnie innego od wyprodukowanych 11 lat temu. Bo właśnie jeżdżę 11 letnim oplem, który za diabła nie chce skonać. A jak go kupowałem, wszyscy biadoli: Paaanie, kiedyś to były auta.
Po 9 latach następuje samozapłon?
Po 9 latach następuje samozapłon?
My dalej używamy Vectry z 2003r. Jedynie co, to elektryka się posypała teraz. Poza tym auto dalej bezawaryjne.
Tu nie chodzi o to że stare auta lepiej się trzymają - bardziej chodzi o właścicieli. Dbasz o auto, to ono jeździ - nie szanujesz go, to masz złoma po latach. To proste.
Za 12k możesz okleić całe auto folią. Wszystko zależy od rejony Polski
Tu nie chodzi o to że stare auta lepiej się trzymają - bardziej chodzi o właścicieli. Dbasz o auto, to ono jeździ - nie szanujesz go, to masz złoma po latach. To proste.
Za 12k możesz okleić całe auto folią. Wszystko zależy od rejony Polski