Prawie taka sama konfigurację zamowilem tylko zamiast pakietu rodzinnego zamówiłem pakiet komfortowego snu premium, koła zamieniłem TRIGLAV, TRAVEL ASSIST HIGH II,siano pisze: ↑21 maja 2023, 12:54Dokładnie 4x4. 2.0 TSi tylko z takim napędem.
"Ja u siebie dodałem podgrzewane fotele + kierownica, dach panoramiczny, audio Canton, podświetlenie Ambiente, pakiet Comfort do wersji Style, pakiet rodzinny, wygłuszenie szyb przednich i elektryczna blokada drzwi tylnych. Zmieniłem też felgi na Cursa."
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
a jakie w ogóle raty udało Wam się wynegocjować ? bo w trojmiascie jak badałem to od 3-5,5% max
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
mi prawie 7% - Sosnowiec. Cena katalogowa 208740 - na zamówieniu cena 194400złdzentelman pisze: ↑22 maja 2023, 10:39a jakie w ogóle raty udało Wam się wynegocjować ? bo w trojmiascie jak badałem to od 3-5,5% max
Kraków - 6%
Była oferta na 7% ale bez gwarancji ceny. Wziąłem 3,5% ale z gwarancją ceny.
Cholera. W starym samochodzie coś mi pierdykneło i posypało się troszkę elektryki. Jeździć się jeszcze da, ale nie wiadomo jak długo. Pisałem do dealera czy da radę coś przyśpieszyć, bo samochód jednak potrzebny.
Zobaczymy czy coś wskura.
A u mnie rabat około 4% i to ponoć max teraz
Zobaczymy czy coś wskura.
A u mnie rabat około 4% i to ponoć max teraz
Jak nie znajdzie na placu to nic nie wymyśli.
Na placu nie znajdzie. Liczę, że coś zdoła. Zawsze się coś da, pracuję także w podobnej branży i czasami się uda zdziałać cuda.
Albo naiwny jestem

Albo naiwny jestem
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
kojarzycie KODIAQ dostępne od ręki jakie ilości były kilka m-cy temu? bo ja w temat wszedłem od marca jakoś i wtedy widziałem 10-15 sztuk od ręki - dziś widzę 50 sztuk - jakby to rosło...
w załatwienie/przyspieszenie produkcji auta poprzez sprzedawcę nie wierze ze ma takie moce - raczej właśnie szukanie auta z któregoś ktoś zrezygnował pozostaje - ale wtedy nie masz 100% zestawu jaki sobie przygotowałeś - i cena pewnie tez nieco wyższa będzie
w załatwienie/przyspieszenie produkcji auta poprzez sprzedawcę nie wierze ze ma takie moce - raczej właśnie szukanie auta z któregoś ktoś zrezygnował pozostaje - ale wtedy nie masz 100% zestawu jaki sobie przygotowałeś - i cena pewnie tez nieco wyższa będzie