Uff, dostałem maila od dealera, że jednak przyjęli do realizacji nasze zamówienie z czerwonym kolorem - tak rzutem na taśmę.
Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
-
dag
- Samochód: Kodiaq 1,4 TSI 110 kW DSG Style
Re: Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
Dziś wpadł mi w ręce katalog reklamowy Kodiaqa i powiem szczerze gdybym go dostał wcześniej to pewnie bym zmienił kolor. Te kolory z konfiguratora mają się ni jak do tego co pokazuje folder. Choć patrząc na powyższe zdjęcie i na folder to też ta zieleń wygląda inaczej.
Żona lekko się przeraziła jak zobaczyła błękit lava w folderze, że jest bardzo jasny i bardzo niebieski.
Natomiast bardzo ładnie przedstawili kolory: błękit pacyfik niemetalizowany (żona myślała, że to właśnie ten który zamówiłem), a w konfiguratorze wygląda jak czarny , brąz magnetic, szary business i beż cappuccino.
Teraz to już tylko zostało czekać i liczyć że lava będzie jednak trochę ciemniejsza.
Żona lekko się przeraziła jak zobaczyła błękit lava w folderze, że jest bardzo jasny i bardzo niebieski.
Natomiast bardzo ładnie przedstawili kolory: błękit pacyfik niemetalizowany (żona myślała, że to właśnie ten który zamówiłem), a w konfiguratorze wygląda jak czarny , brąz magnetic, szary business i beż cappuccino.
Teraz to już tylko zostało czekać i liczyć że lava będzie jednak trochę ciemniejsza.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
lava blue w rzeczywistości jest bardzo ciemna, w słońcu wybarwia się w bardzo ciemną zieleń z nutą niebieskiego - ja w sumie wolałbym żeby ten kolor był o ton jaśniejszy. wczoraj byłem w salonie seata i widziałem atece w kolorze lava blue - wg mnie wygląda bardzo dobrze, a sama ateca wygląda jak młodszy brat/siostra kodiaq'a. jako ciekawostkę dodam, że ataca i kodiaq są robione w tym samym zakładzie, więc i kolory pewnie z tej samej "beczki" leją 
A Ty Jarek104 jaki byś wybrał kolor? Zamówiłem szary quartz ale już sam nie wiem. Zawsze podobały mi się czarne samochody, ale mam już w domu czarne volvo xc60. To zdjęcie kodiaqa w kolorze cappuccino dosyć mi się podoba. Mogę jeszcze zmienić kolor.
Lava z jasnym wnetrzem
Cappuccino
i nieśmiertelny dla mnie biały, choć mega popularny
Szary też nieźle wyglądał. Wg mnie najgorsza opcja to czarny dla tego auta
Cappuccino
i nieśmiertelny dla mnie biały, choć mega popularny
Szary też nieźle wyglądał. Wg mnie najgorsza opcja to czarny dla tego auta
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
a co myślisz o mato brown ? widziałem na Yeti i wyglada fajnie. niestety nigdzie nie ma fotki z miśkiem w tym kolorku.
Jarek ,a biały Candy widziałeś na źywo? Taki właśnie wybrałem i zastanawiam się jak wygląda na niedźwiadku.
widziałem wszystkie dostępne w PL. Brązu akurat nie mam na żadnym zdjęciu ze szkolenia..
Biel Candy - spoko, nie ma dużej różnicy do moonlight wg mnie w normalnym świetle, dopiero w słońcu jest mocno zauważalna
Biel Candy - spoko, nie ma dużej różnicy do moonlight wg mnie w normalnym świetle, dopiero w słońcu jest mocno zauważalna