Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
lycone, moim zdaniem bierz nowe ale sprzedaj stare dopiero jak bedziesz, mial termin odbioru nowego, czyli za prawie rok
Dziś w salonie w Rzeszowie widziałem nowego Style z Cantonem więc już chyba nie jest w restrykcjach
Dzięki za info i zarazem gratulacje!!!hormon pisze: ↑07 cze 2022, 20:01Zamówiłem Sportline 1.5tsi z hakiem, amundsen, pakiet travel assist high, pakiet Simple cleaver, elektryczna klapa, kessy film z alarmem, praktycznie wszystko to co chciałem jedynie nie mam blondspot i rear trafic assist. Tak wyszło bez żadnych znajomości po półtora tygodnia dostałem info że termin produkcji przyznany a tydz później że zamrożony. Wg info od dealera 24.06 ma być auto u importera na placuSkorba pisze:Wow,hormon pisze: ↑07 cze 2022, 16:49Nowe zawsze lepiej tym bardziej że ceny teraz w górę cały czas. Ja tak zrobiłem że sprzedałem. 2.5 letniego T-Roca i zamówiłem Kodiaqa czekam na auto. Tylko musisz się liczyć z tym że trochę możesz poczekać na nowego mi się udało bo zamawiałem 28.04.2022 a za tydz już ma być produkcja (termin zamrożony). Ale decyzja należy do ciebie
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
możesz zdradzić jaką wersję zamówiłeś że masz produkcję po niespełna 5 tygodniach od zamówienia? zrezygnowałeś z wszystkich dodatków i sama karoserię kupujesz czy to jakieś cuda się dzieją
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Jest - chciałem zmodyfikować wczoraj swoje zamówienie i dołożyć do Sportline Cantona. Handlowiec, po sprawdzeniu, stwierdził, że nie ma takiej możliwości. Podobnie z kamerami 360.
No cóż ja widziałem na własne oczy nowy Style (wcześniej stał ambiente) więc jest nowo dostarczony
Ale stoi jako wystawa więc zamawiany przez salon
Właśnie jadę do Rzeszowa, odebrać swojego długo wyczekiwanego. Nie wiem tylko czy w Rzeszowie jest jeden salon Skody, ale w tym co odbieram auto poszukam Style z Cantonem
Są dwa, Świlcza i Krasne. Pytałem o tego Style, był zamówiony przez salon 1,5 roku temu i dlatego ma Cantona. Realizują zamówienia ludzi a do salonowych podchodzą z rezerwą tzn raczej nie robią
dlatego ten Style sobie postoi w salonie jeszcze troszkę.
Czekam na termin peodukcji dopiero 5 miesięcy.
Co jakiś czas pojawiają się pomysły aby dopłacić do czegoś np premium i mieć szybciej.
Ostatnio zachwyciełem się Volvo XC60 , jazda testowa, niezła oferta od dealera, 15,5 % bez negocjacji ( w Skodzie po 2 miechach szarpania dostałem 8 %)
i gwarancja ceny plus dostawy na listopad .... Porównywalna konfiguracja do Kodiaqa 25 % drożej ale naprawdę auto mnie zachwyciło.
Okazuje się jednak że z dostępnością na listopad to raczej taki PR był. Jak się zdecyduję to raczej produkcja 2023 i wtedy rabat niższy 12,5 % a dostawa niech sie Pan nastawi na marzec/kwiecień czyli czytaja będzie dobrze jak do wakacji dostaniesz ... normalnie masakra.
Jak koreańce tną już zamówienia z zeszłego roku to nie jest dobrze ....
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... ow/3r2tz4l
Co jakiś czas pojawiają się pomysły aby dopłacić do czegoś np premium i mieć szybciej.
Ostatnio zachwyciełem się Volvo XC60 , jazda testowa, niezła oferta od dealera, 15,5 % bez negocjacji ( w Skodzie po 2 miechach szarpania dostałem 8 %)
i gwarancja ceny plus dostawy na listopad .... Porównywalna konfiguracja do Kodiaqa 25 % drożej ale naprawdę auto mnie zachwyciło.
Okazuje się jednak że z dostępnością na listopad to raczej taki PR był. Jak się zdecyduję to raczej produkcja 2023 i wtedy rabat niższy 12,5 % a dostawa niech sie Pan nastawi na marzec/kwiecień czyli czytaja będzie dobrze jak do wakacji dostaniesz ... normalnie masakra.
Jak koreańce tną już zamówienia z zeszłego roku to nie jest dobrze ....
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... ow/3r2tz4l