@Wac:
Dziękuję za odpowiedź. Tak, uważam też, że importer nie mówi prawdy. Mógł teraz sprzedać zamówione przeze mnie auto po znacznie wyższej cenie.
Czy anulowanie L&K Kodiaq zdarzyło się już innym na forum?
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
@Wasiela,
niemniej jednak, próbowałbym na Twoim miejscu opisać sytuację w centrali Škody. Nic nie ryzykujesz, a może (niezależnie od globalnej, czy regionalnej sytuacji) ktoś łaskawie podejdzie do Twojego problemu. ŻYCZĘ POWODZENIA.
niemniej jednak, próbowałbym na Twoim miejscu opisać sytuację w centrali Škody. Nic nie ryzykujesz, a może (niezależnie od globalnej, czy regionalnej sytuacji) ktoś łaskawie podejdzie do Twojego problemu. ŻYCZĘ POWODZENIA.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Najdziwniejsze w tym jest że zamówiłeś auto u niemieckiego dealara (czyli niemieckiego importera ) a on zamówił to auto w polskiej sieci sprzedaży (czyli od polskiego importera) Przedziwne ... chyba że coś źle zrozumiałem ?
Kodiaq odebrany, po 150km już informacja "travel assist niedostępny" ale się naprawiło po zaparkowaniu samochodu
Cena utrzymana, canton jest, rear traffic alert też.

Niestety podobno wszystkie silniki 2.0 TSI wychodzą bez pokrywy silnika bo spaliła się fabryka produkująca boczki do Octavii i te pokrywy. Będzie akcja serwisowa za pół roku i mają mi to dołożyć, miał ktoś z was tak?
Ja muszę ogarnąć tę uszczelkę bo jak w deszczu tutaj naleci syfu i soli to będzie niefajnie.
Ogólnie życzę szybkiego odbioru miśków, mega fajne i wygodne auta. Ja go pamiętałem jako dużo dużo mniejszego, bo na zdjęciach tego nie widać, ale to takie wielkie jest

Niestety podobno wszystkie silniki 2.0 TSI wychodzą bez pokrywy silnika bo spaliła się fabryka produkująca boczki do Octavii i te pokrywy. Będzie akcja serwisowa za pół roku i mają mi to dołożyć, miał ktoś z was tak?
Ogólnie życzę szybkiego odbioru miśków, mega fajne i wygodne auta. Ja go pamiętałem jako dużo dużo mniejszego, bo na zdjęciach tego nie widać, ale to takie wielkie jest
Xeor^ : i co z tym wyszywanym logo na oparciu foteli z przodu ? jest ?
Jest! Tylko ja mam jasna tapicerkę więc nie mam ergo foteli 
ja uszczelke wlasnie dzis zamontowalem, kupilem 4 metry i prawie cale wyszly. co.do wielkosci Miska to tez kiedys mialem inne wyobrazenie, wydawal sie wiekszy a po kliku miesiach oczekiwania jakby byl mniejszy, moze to kwestia koloru, mam czarny a wiadomo czarny wyszczulpa:)
Jeśli jest możliwość to poproszę o jakieś zdjęcie - jak u to wyszło w twoim aucie.tomnowy pisze: ↑18 mar 2022, 14:10ja uszczelke wlasnie dzis zamontowalem, kupilem 4 metry i prawie cale wyszly. co.do wielkosci Miska to tez kiedys mialem inne wyobrazenie, wydawal sie wiekszy a po kliku miesiach oczekiwania jakby byl mniejszy, moze to kwestia koloru, mam czarny a wiadomo czarny wyszczulpa:)
Dostałem potwierdzony termin na 15tydzień. L&K TDI full opcja.