Widniejąca w systemie, ale nie wiem, czy potwierdzona.zalezi pisze: ↑22 lis 2021, 20:48Ta data orientacyjna, widniejąca w ich systemie czy potwierdzona data produkcji ?spook pisze:Dzwonił dziś dealer i dał znać, że do mojej Skody została właśnie przyporządkowana data produkcji: 50. tydzień 2021. Zamówienie złożone 14.09.2021, sprawdziłem przed chwilą.
Zapytałem o wyciętą funkcjonalność, ale powiedział, że sprawdził trzy razy i na razie wygląda na to, że wszystko będzie. Wyposażenie KESSY FULL, HILL HOLD, LANE ASSIST, USB w lusterku, hak, COMFORT.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
spoko a jak wersja silnika I czy style czy inny
spook a jaka wersja silnika I czy style czy inny
Style, 1.5 TSI.
Ja mam z Plichty (Gdańsk), zamówienie z 5 lipca, bez daty produkcji. Wersja RS na bogato (ale bez cantona).
Plichta to raczej duży salon. Na tyle duzy, że importer stwierdził że to właśnie u Plichty można zamawiać auta z rabatem flotowym (w moim przypadku 10%, taki rabat wynegocjowała firma dla której pracowałem)
Mam podobnie - nieśmiało się łudzę, ze Plichta ( 3 największa grupa dealerska z kraju ) da radę i ma chody.namerci pisze:Ja mam z Plichty (Gdańsk), zamówienie z 5 lipca, bez daty produkcji. Wersja RS na bogato (ale bez cantona).
Plichta to raczej duży salon. Na tyle duzy, że importer stwierdził że to właśnie u Plichty można zamawiać auta z rabatem flotowym (w moim przypadku 10%, taki rabat wynegocjowała firma dla której pracowałem)
-
hinio
- Samochód: czekam na: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 150KM 4x4
A mam od Plichty. Produkcja podobno na dniach...
Ja dokładnie z 6 lipca, Sportline 190KM z dodatkami i z Cantonem, podstawowe asystenty, ale bez kamer 360, rozpoznawania znaków, czy nawet Amundsena.namerci pisze:
Ja mam z Plichty (Gdańsk), zamówienie z 5 lipca, bez daty produkcji. Wersja RS na bogato (ale bez cantona).
Rabat również dwucyfrowy, podobną ścieżką.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
-
oskfry
- Samochód: Czekam, Skoda Kodiaq Sportline 2.0Tsi 4x4
longmanpl pisze: ↑23 lis 2021, 10:37Ja dokładnie z 6 lipca, Sportline 190KM z dodatkami i z Cantonem, podstawowe asystenty, ale bez kamer 360, rozpoznawania znaków, czy nawet Amundsena.namerci pisze:
Rabat również dwucyfrowy, podobną ścieżką.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Chyba zamówiłeś moje auto
Cholernie zbliżona specyfikacja. Zamówienie u Plichty 25.06, do dzisiaj bez terminu...
oskfry ciekawe nie masz asystentów i nie masz terminu, ja mam zamówienie z 24.06 ale nam kamery 360 i full asystentów i nie mam terminu produkcji. myślałem że to przez kamery i dodatki ale widze ze to też nie jest wyznacznikiem brak terminu