Krótko mówiąc rok modelowy już 2018
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Witajcie,
Czy ktoś orientuje się, w którym salonie jest jeszcze szansa zamówienia Kodiaqa z rozsądnym terminem odbioru? Czy zostaje już tylko 2018? ;/
Czy ktoś orientuje się, w którym salonie jest jeszcze szansa zamówienia Kodiaqa z rozsądnym terminem odbioru? Czy zostaje już tylko 2018? ;/
Skontaktuj się z krakowskim salonem Interauto przy ul. Kocmyrzowskiej 1A i spytaj o terminy.
DO developer
Dzięki, dopytam. W jednym z salonów dostałem taką odpowiedź:
Jednocześnie informuje, na tą chwilę zamówienia składane na model Kodiaq, realizowane będą w okolicach 8 tygodnia 2018 roku.
Czyli odbiór pod koniec lutego/na początku marca 2018.
Jednocześnie informuje, na tą chwilę zamówienia składane na model Kodiaq, realizowane będą w okolicach 8 tygodnia 2018 roku.
Czyli odbiór pod koniec lutego/na początku marca 2018.
Zamówienie 18 marca w Poznaniu na Głogowskiej, termin produkcji na 34 tydzień (koniec sierpnia). 2.0 TSI, opcja Style i kilka dodatków.
ja Ci ogarnę jeszcze na ten rok, ale okolice październik / listopad
-
dag
- Samochód: Kodiaq 1,4 TSI 110 kW DSG Style
No to dzisiaj poznałem termin
Zamówienie złożone 23 lutego, produkcja w 18 tygodniu, odbiór 20
Będzie czym na wakacje pojechać 
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Dag
Gratulacje fajnego terminu. Ja zamawialem 9 lutego i wciaz czekam na termin bo zginal w systemie byl 30 teraz nie ma wcale
Gratulacje fajnego terminu. Ja zamawialem 9 lutego i wciaz czekam na termin bo zginal w systemie byl 30 teraz nie ma wcale
Zamawiałem 1 marca - produkcja jak mnie dziś poinformowano, powinna się zrealizować w 23 tygodniu (choć termin jak wiadomo jest jeszcze ruchomy)