Cennik na rok modelowy 2018 (MY2018)
Re: Cennik na rok modelowy 2018 (MY2018)
Od nowego roku wszystkie silniki w Kodiaqu idą o 1.400zł do góry. Do tego lakiery metalik o 200zł, pozostałe o 100zł, a koła o 150zł.
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Wiać nową promocję wyprzedaż rocznika 
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
No i jest nowy cennik: Zmiana cennika październik 2018.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
root pisze: ↑04 maja 2017, 22:13możliwość sterowania online Webasto
Odnośnik do oficjalnego cennika na stronach Škody
czy w naszych starych wersjach można to jakoś również uzyskać?
Proponuje zerknąć na cennik i wyposażenie wersji chińskiej
ja bym z chęcia wymienił mojego kodiaqa na chińczyka 
Co do zmian w produkcji, to od 22 tygodnia można było zamówić Columbusa wersję premium 9,2 cala - ja mam taką. Oprócz tego, że wygląda ładnie to chyba nic innego powiedzieć nie mogę, bo funkcjonalnością się nie różni a dopłata jest gigantyczna. I tak na marginesie dodam - nawigacja działa tak sobie, nawet przy właczonej aktualizacji informacji drogowej z googla (oznacza roboty, zamknięte ulice etc.) do ktorej trzeba mieć aktywne połączenie z siecią (nie wiem czemu przez USB / WiFi nie udostępnia się internen z telefonu). a google maps przez android auto działa wyśminicie
Co do zmian w produkcji, to od 22 tygodnia można było zamówić Columbusa wersję premium 9,2 cala - ja mam taką. Oprócz tego, że wygląda ładnie to chyba nic innego powiedzieć nie mogę, bo funkcjonalnością się nie różni a dopłata jest gigantyczna. I tak na marginesie dodam - nawigacja działa tak sobie, nawet przy właczonej aktualizacji informacji drogowej z googla (oznacza roboty, zamknięte ulice etc.) do ktorej trzeba mieć aktywne połączenie z siecią (nie wiem czemu przez USB / WiFi nie udostępnia się internen z telefonu). a google maps przez android auto działa wyśminicie
W konfiguratorze są już ceny z podwyżką ceny silnika i lakieru metalik:
http://cc-cloud.skoda-auto.com/pol/pol/pl-pl/ns7/67118
http://cc-cloud.skoda-auto.com/pol/pol/pl-pl/ns7/67118