Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
milesia
Samochód: KODIAQ Style 1,4 TSI 150kM

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: milesia »

KOCHAAAANI!!! Dawno mnie tu nie było... widzę, że sporo nowych forumowiczów przybyło :D super.... wiele nowych tematów a ja teraz wpadłam tu na chwilkę, żeby się z Wami podzielić dla mnie radosną wiadomością :D za 4h odbieram mojego "MISIACZKA" :D ręce mi się trzęsą, nogi mam jak z waty, serducho bije jak oszalałe :D
Cały weekend poświęcam mojemu "MISIACZKOWI" hihihihi będziemy razem jeździć na spacery, poznawać się a może i nawet razem zaśniemy hihihihi chociaż noce jeszcze ziiiimne. Chciałam jechać do Poznania na targi MOTOR SHOW, ale brat nie da rady się urwać.
Jestem strasznie podekscytowana. Odezwę się później do miłego :) i pozdrawiam caaalutie forum i obiecuję zdawać relacje i częściej bywać z Wami

Do miłego
Milesia :P

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

milesia pisze:
07 kwie 2017, 9:39
KOCHAAAANI!!! Dawno mnie tu nie było... widzę, że sporo nowych forumowiczów przybyło :D super.... wiele nowych tematów a ja teraz wpadłam tu na chwilkę, żeby się z Wami podzielić dla mnie radosną wiadomością :D za 4h odbieram mojego "MISIACZKA" :D ręce mi się trzęsą, nogi mam jak z waty, serducho bije jak oszalałe :D
Cały weekend poświęcam mojemu "MISIACZKOWI" hihihihi będziemy razem jeździć na spacery, poznawać się a może i nawet razem zaśniemy hihihihi chociaż noce jeszcze ziiiimne. Chciałam jechać do Poznania na targi MOTOR SHOW, ale brat nie da rady się urwać.
Jestem strasznie podekscytowana. Odezwę się później do miłego :) i pozdrawiam caaalutie forum i obiecuję zdawać relacje i częściej bywać z Wami
Życzę, żeby miś odwzajemnił uczucia :)
DO developer

agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: agnes »

root pisze:
07 kwie 2017, 8:04
Gratulacje agnes! Z foteli nie zrezygnowałaś?
Nie zrezygnowałam, nie dałam się ponieść emocjom. Malo tego, domówiłam fotel pasażera.
I nie dawałam spokoju.. ;)

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

milesia pisze:
07 kwie 2017, 9:39
za 4h odbieram mojego "MISIACZKA" :D ręce mi się trzęsą, nogi mam jak z waty, serducho bije jak oszalałe :D
Czekamy na wyczerpującą relację w dziale Nasze auta :)
agnes pisze:
07 kwie 2017, 9:45
root pisze:
07 kwie 2017, 8:04
Gratulacje agnes! Z foteli nie zrezygnowałaś?
Nie zrezygnowałam, nie dałam się ponieść emocjom. Malo tego, domówiłam fotel pasażera.
No i pięknie, dobrze, że to się okazało dobrą decyzją :)
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

zuza1976
Samochód: ŠKODA KODIAQ 2.0 TDI 140kW

Post autor: zuza1976 »

Witam,
samochód zamówiony 13 marca, brak terminu odbioru, handlowiec powiedział, że możemy spodziewać się samochodu dopiero w przyszłym roku :-( wyczerpany limit w salonie na ten rok...

lighting

zuza1976 pisze:
07 kwie 2017, 9:54
Witam,
samochód zamówiony 13 marca, brak terminu odbioru, handlowiec powiedział, że możemy spodziewać się samochodu dopiero w przyszłym roku :-( wyczerpany limit w salonie na ten rok...
Miałaś strasznego pecha. :( Zamawiałem w tym samym dniu i mam na czerwiec.

Z tego co zaobserwowałem i przeczytałem, to najwięksi sprzedawcy / sieci mieli większe limity Kodiaqów na sprzedaż.
DO developer

agnes
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: agnes »

milesia, cieszę się razem z Tobą.
Tęskniliśmy...
Czekamy na zdjęcia i wrażenia

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

zuza1976 pisze:
07 kwie 2017, 9:54
Może warto spróbować gdzie indziej?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

zuza1976
Samochód: ŠKODA KODIAQ 2.0 TDI 140kW

Post autor: zuza1976 »

To była spontaniczna decyzja miała być Toyota RAV 4, aż tak nam się nie spieszy, chociaż jak już jest zamówiony, to chciałoby się już wcześniej.. myślę, że teraz nie ma co już zmieniać tylko cierpliwie czekać a może zmieni się termin na krótszy.. Pozdrawiam

lighting

zuza1976 pisze:
07 kwie 2017, 11:45
To była spontaniczna decyzja miała być Toyota RAV 4, aż tak nam się nie spieszy, chociaż jak już jest zamówiony, to chciałoby się już wcześniej.. myślę, że teraz nie ma co już zmieniać tylko cierpliwie czekać a może zmieni się termin na krótszy.. Pozdrawiam
Zuza, wujek mojej żony kupił 2 tygodnie temu RAV4. Żałuje tej decyzji - auto małe i ciasne, a plastiki nie najlepszej jakości. Nie powinnaś więc żałować niedźwiedzia :)
DO developer

ODPOWIEDZ