Termin produkcji był na 7 tydzień i podobno był utrzymany. Tydzień temu system pokazał, iż Misiek został "zakończony w produkcji", więc dość szybko trafił do PL. Dam znać po odbiorze.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
KrzysiekZet
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TDI 190KM DSG
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Mój zamówiony Sportline 2.0 TDi 190KM początkiem grudnia, podobno jest już w Poznaniu. Wg dilera w przyszłym tygodniu jest szansa na odbiór... Jak czytam co piszecie to nie uwierzę, jak nie zobaczę. Ale już powoli zacieram rączki
...żyję nadzieję i wiarą w słowa sprzedawcy.
Termin produkcji był na 7 tydzień i podobno był utrzymany. Tydzień temu system pokazał, iż Misiek został "zakończony w produkcji", więc dość szybko trafił do PL. Dam znać po odbiorze.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Jeśli szary lub podobny kolor i zarejestrowany na WG lub WE to był taki na placu w Poznaniu w tym tygodniu.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Będzie dobrze. Już za chwilę będziesz śmigał miśkiem, a to naprawdę daje radochęKrzysiekZet pisze: ↑16 lut 2019, 11:33Mój zamówiony Sportline 2.0 TDi 190KM początkiem grudnia, podobno jest już w Poznaniu. Wg dilera w przyszłym tygodniu jest szansa na odbiór... Jak czytam co piszecie to nie uwierzę, jak nie zobaczę. Ale już powoli zacieram rączki...żyję nadzieję i wiarą w słowa sprzedawcy.
-
KrzysiekZet
Liczę na to
Dzięki.
Bryczka ma być biała i z tego co wiem, rejestracja ma być u mnie na miejscu, ale mam nadzieję, że gdzieś tam stoi schowany
Bryczka ma być biała i z tego co wiem, rejestracja ma być u mnie na miejscu, ale mam nadzieję, że gdzieś tam stoi schowany
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Tak cały w bieliKrzysiekZet pisze:Liczę na toDzięki.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
-
Popol24
- Samochód: Kodiaq Sportline, Fabia3 DSG,Hyundai Tucson N-line
Ja zamawiałem koniec grudnia Sportline w TDI 190 KM termin ma być na kwiecień. Ciekawe czy się uda...
DSG 4 Life
Zamówiłem 5 lutego też sportline 190 tdi czekam na termin
Dzwoniłem dziś do dealera, generalnie po miesiacu od zlożenia zamówienia brak potwierdzonego terminu realizacji... pozostaje czekać, mam nadzieje że max do czerwca 
-
KrzysiekZet
"i wtedy wchodzę Ja...cały na biało
Tak oto mogę potwierdzić, że Misiek stoi na placu, czekając na "kolczyk" z urzędu. Zamówiony w pierwszych dniach grudnia, odbiór po 3 miesiącach. Sportline 2,0 TDI 190KM. Spodziewałem się nawet półrocznego oczekiwania, ale wyszło zdecydowanie lepiej.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Miśki bardzo przyspieszyły z czasem realizacji od momentu zamówienia.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."