Jeżeli zaś chodzi o moje pytanie, to byłem zamówić skodę w wersji STYLE z kilkoma dodatkami i silnikiem 2.0TDI 190km, poinformowali mnie, że czas oczekiwania około 3 miesiące, ale mówił człowiek w salonie, że może być na grudzień z tym, że autko było by z rocznika 2018, na co się nie zgodziłem. Wstępnie zapewniał mnie, że auto powinno być na styczeń.
Jeżeli zaś chodzi o to samo autko, lecz z silnikiem 2.0TSI 180km , czas oczekiwania 5-6miesięcy.
Są to informacje z 26.10.2018r. z salonu w Rybniku woj. śląskie
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
krzysztofknesz
- Samochód: Vw
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Zamówiłem w listopadzie 2017, odebrałem w czerwcu 2018, chyba jestem rekordzistą w oczekiwaniu.krzysztofknesz pisze: ↑27 paź 2018, 14:17Witam wszystkich, jestem tu nowy.
Czytam i czytam i czy ktoś konkretnie może mi napisać ile czekaliście w ostatnim czasie na autko?
Byłem w salonie i wiem tylko tyle, że czas oczekiwania na diesla około 2-3miesiace
Zaś na benzynę 5miesiecy.
Powiedzieli mi, że jest szansa, że auto dojdzie w grudniu, ale się nie zgodziłem bo kilka dni i auto rok stare będzie.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wersja jak poniżej, dodatkowo 7 miejsc, skóra, trochę asystentów, pakiet fresh.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Rekord to zamówienie z lutego tego roku....jeszcze nie zrealizowane.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
bubuś
- Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki
RobKos
[/quote]
Zamówiłem w listopadzie 2017, odebrałem w czerwcu 2018, chyba jestem rekordzistą w oczekiwaniu.
[/quote]
Lękam się, iż jestem lepszym kolejkowiczem.
Sadzomiota (Style w jasnej tapicerce, 190 KM, 4x4, dsg, hak, elektryczne fotele kierowcy i pasażera, mnóstwo dodatków i asystentów) zamówiłem w styczniu i do tej pory autka nie mam. Ponoć jest wyprodukowane, ale ja go nadal nie mam i nie wiem kiedy otrzymam.
[/quote]
Zamówiłem w listopadzie 2017, odebrałem w czerwcu 2018, chyba jestem rekordzistą w oczekiwaniu.
[/quote]
Sadzomiota (Style w jasnej tapicerce, 190 KM, 4x4, dsg, hak, elektryczne fotele kierowcy i pasażera, mnóstwo dodatków i asystentów) zamówiłem w styczniu i do tej pory autka nie mam. Ponoć jest wyprodukowane, ale ja go nadal nie mam i nie wiem kiedy otrzymam.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2018, 11:11 przez bubuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Follow your dreams
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
No to jest grubostingerA6 pisze:Rekord to zamówienie z lutego tego roku....jeszcze nie zrealizowane.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Zamówiłem w listopadzie 2017, odebrałem w czerwcu 2018, chyba jestem rekordzistą w oczekiwaniu.bubuś pisze:RobKos
[/quote]
Sadzomiota (Style w jasnej tapicerce, 190 KM, 4x4, dsg, hak, elektryczne fotele kierowcy i pasażera, mnóstwo dodatków i asystentów) zamówiłem w styczniu i do tej pory autka nie mam. Ponoć jest wyprodukowane, ale ja go nadal nie mam i nie wiem kiedy otrzymam.[/quote]Ja bym już wymagał jakiś gratisów przy odbiorze ,bo to lekkie przegiecie
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
Witam, obserwuje to forum już od dość odległego czasu, ja zamówiłem kodiaqa w listopadzie 2017 roku, nadal nie otrzymałem samochodu to jest jakiś obłęd, nikt nie potrafił mi odpowiedzieć na proste pytanie kiedy będzie samochód, na dzień dzisiejszy samochod jest w Poznaniu i nadal nikt nie potrafi określić konkretnej daty dostawy do salonu. Jakaś porażka
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Wygrałeś chyba licytację i stałeś się niechlubnym lideremWpn pisze: ↑28 paź 2018, 11:41Witam, obserwuje to forum już od dość odległego czasu, ja zamówiłem kodiaqa w listopadzie 2017 roku, nadal nie otrzymałem samochodu to jest jakiś obłęd, nikt nie potrafił mi odpowiedzieć na proste pytanie kiedy będzie samochód, na dzień dzisiejszy samochod jest w Poznaniu i nadal nikt nie potrafi określić konkretnej daty dostawy do salonu. Jakaś porażka
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
Wybrałem chyba zły salon
ja to już się z tego śmieje. Pierwsza i ostatnia skoda. W 2015 roku zamówiłem passata b8, był to początek stycznia, praktycznie zaraz po premierze, odebrałem go w marcu, czyli niespełna 3 miesiące. Skoda zawiodła całkowicie, totalna dezinformacja i totalne olanie klienta masakra
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Jestem tu długo i poziom forum jest bardzo ok. Zawsze zdarzy się przypadek, który będzie próbował zrobić zamieszanie, no ale to już zadanie dla admina. Nie to żebym się czepiał, ale Kolega Michał_Wawa nie ma nic do powiedzenia pozatym, że jak Seat będzie w porównywalnej cenie, to Kodiaq pa pa. To już chyba trzeci Jego post z tym samym, może czas usunąć trolla.