Będziesz Pan zadowolony
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Zamówiony pod koniec stycznia 1,4 tsi 125 KM red velvet ambition + dodatki, dziś potwierdzony zamrożony termin produkcji 19 tydzień

Ja zamawialem jakos 14 marca i po 3-4 dniach info ze produkcja 22 tydzien 2.0tsi
Looser a kiedy zamawiałem samochód z tym 1.4 że miałeś termin na październik? Z tego co się orientuję to nie ma możliwości aby z takim silnikiem samochód przyjechał w październiku. Daj znać jak wskoczyć ci termin deasla.
Z tego co piszecie to 2.0tsi oraz 1.4 125KM się produkują w dobrym terminie a jak 1.4tsi 150KM - jest tu na forum ktoś kto zamawiał w tym roku i ma podany termin produkcji? Moje zamówienie z początku lutego i nadal zero informacji o terminie...
Z tego co piszecie to 2.0tsi oraz 1.4 125KM się produkują w dobrym terminie a jak 1.4tsi 150KM - jest tu na forum ktoś kto zamawiał w tym roku i ma podany termin produkcji? Moje zamówienie z początku lutego i nadal zero informacji o terminie...
-
Looser
- Samochód: 2.0 tdi DSG 150 KM kodiaq
Miałem tak jak Ty. 1.4 tdi dsg zamówiony w połowie lutego. Jeszcze kilka dni temu dealer powiedział mi. Sorry ale nie znam terminu. Na bank do lipca nie będzie a potem może być problem innego rodzaju bo 1.4 już nie będzie a będzie od października 1.5 więc chyba to bym dostał i za dopłatą a jaką tego nie wiemy. Dlatego zdecydowałem się na diesla tym bardziej że mocno walczyłem o rabat i dostałem 11.5 %.
2.0 tdi 150 KM dsg
Ja umowę podpisałem 14 Marca na 1.4 tsi 125 - do dni dzisiejszego informacji brak. Brak podanie czy będzie i kiedy a nawet od kilku dni mój opiekun zamówienia nie odpiera ode mnie telefonu. Kpina ! nie tak sobie wyobrażałem zakup nowego samochodu
Dodatkowym argumentem, żeby zmienić na diesela jest to, że teraz jest wsparcie producenta na Kodiaqi właśnie w dieselu 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
Fatboy
Pewnie oprozniaja magazyny jak Toyota jakis czas temu, diesel byl w cenie benzyny. Toyoty w dieslu juz nie kupisz (tzn. osobowki), Skoda tez zaczela isc w strone prądu.