Skoda Kodiaq wyprzedaż rocznika 2017
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
-
Otium
- Samochód: Kodiaq style 2.0 TSI
Re: Skoda Kodiaq wyprzedaż rocznika 2017
Dali. Trochę było nieeleganckich przepychanek z dodatkowym wyposażeniem, które zamówiłem wcześniej, a które montowano na ostatnią chwilę. I jak już ostatecznie umawiałem się na odbiór ( po raz trzeci), to pytam przez telefon "jak zamierzają wyjść z tego z twarzą?, no i że potrzebuję felgi do zimówek". I felgi dostałem. Także, jak to w życiu bywa, każdy popełnia błędy, nie każdy potrafi brać za nie odpowiedzialność. Ja miałem to szczęście, że trafiłem na przyzwoitą obsługę. Czego wszystkim na forum życzę.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Skoda Kodiaq wyprzedaż rocznika 2017
A gdzie ja wspominam o Koleosie? Mówię tylko, że Tiguan sprzed kilku lat to kompletnie inne auto niż Tiguan dzisiaj i trzeba by porównać te samochody z podobnym wyposażeniem, a to będzie pewnie trudne.kamilR pisze: ↑15 sty 2018, 15:21Ok Root- ale Koleos tez ma te systemy bezieczeństwa, dostał 5 gwiazd w NCAP i zestawiając go z Kodiaqiem 2.0tdi 190 koni z prawie takim samym wyposazeniem jest bagatela tańszy o 40 koła;) z 2.0 tsi roznica podobna -pozniej jeszcze raz specjalnie dla Was jeszcze raz to policzę i odniosę sie do reszty postów atakujących mój światopogląd. Peace:)
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!