hmmm też mam 2.0 TSI i info ,że 20 tydzień ciekawe czy za chwile nie przesuną go na wcześniejszyMike pisze: ↑03 mar 2017, 12:46Witajcie, ja złożyłem zamówienie pod koniec Grudnia i miałem wynaczony termina na 19 tydzień. Wczoraj natomiast dostałem telefon że termin się przesunał.. i tu niespodzianka na 13 tydzień. Mam więc nadzieję że się utrzyma. Nie jestem przekonany co do koloru ale wolę nie kombinować ze względu na terminy...
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Wojo wybrałem praktycznie bliźniaczą wersję poza kolorem (Czarny) i fotele wybrałem z alkantary. Czy fotele masz elektrycznie sterowane? Bo niestety mój termin się wydłużył właśnie ze względu na fotele..
Fotele zwykłe - chyba na szczęście
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
dziś poznałem datę produkcji - 19 tydzień (połowa maja). auto zamówione 17 luty. wstępnie było 1.4 dsg style + dach, hak, fresh, 230v, kamera cofania i alarm, lava blue.
dziś zmieniłem na większy silnik 2.0 dsg 4x4 te same dodatki + rozpoznawanie znaków + DRIVING MODE SELECT - wybór profilu jazdy dla napędu 4x4 (z funkcją OFF-ROAD - tryb wspomagania jazdy w trudnym terenie), HHC - Hill Hold Control (to jest darmo dla napędu 4x4, ale trzeba to dodać bo inaczej nie dołożą tego).
jest opcja przyspieszenia produkcji
dziś zmieniłem na większy silnik 2.0 dsg 4x4 te same dodatki + rozpoznawanie znaków + DRIVING MODE SELECT - wybór profilu jazdy dla napędu 4x4 (z funkcją OFF-ROAD - tryb wspomagania jazdy w trudnym terenie), HHC - Hill Hold Control (to jest darmo dla napędu 4x4, ale trzeba to dodać bo inaczej nie dołożą tego).
jest opcja przyspieszenia produkcji
-
frutis13
Czesc,
ja zamawialem 4 grudnia ( 2.0 TSI, DSG 4x4, dach, fotele zwykle, wersja style, pakiet rodzinny). Dzis dzwonilem do dealera i w tym tygodniu produkuja moj samochod. Za dwa tygodnie powinien juz byc w Warszawie
ja zamawialem 4 grudnia ( 2.0 TSI, DSG 4x4, dach, fotele zwykle, wersja style, pakiet rodzinny). Dzis dzwonilem do dealera i w tym tygodniu produkuja moj samochod. Za dwa tygodnie powinien juz byc w Warszawie
Witam.Ja zmawiałem 19 grudnia 1.4tsi dsg style z napędem na jedną ośkie ale 15 lutego zmieniłem na 2.0 tsi dsg 4x4 w wersji ambition z kilkoma dodatkami pakiet fresh,podgrzewane fotele i kierownica z łopatkami,wybór profilu jazdy,nawigacja amundsen,hhc,pakiet komfortowego snu,cargo,wewnętrzne oświetlenie led.Termin produkcji pokazuje 24 tydzień czyli połowa czerwca.Długo

To nie jest długo, uwierz mi...artur pisze: ↑06 mar 2017, 18:02Witam.Ja zmawiałem 19 grudnia 1.4tsi dsg style z napędem na jedną ośkie ale 15 lutego zmieniłem na 2.0 tsi dsg 4x4 w wersji ambition z kilkoma dodatkami pakiet fresh,podgrzewane fotele i kierownica z łopatkami,wybór profilu jazdy,nawigacja amundsen,hhc,pakiet komfortowego snu,cargo,wewnętrzne oświetlenie led.Termin produkcji pokazuje 24 tydzień czyli połowa czerwca.Długo![]()
![]()
Gdzie zamawiałeś?
-
frutis13
Dziś odwiedziłem salon w którym zamawiałem samochód, z myślą, że zrezygnuję z elektrycznych foteli jeśli to one powodują że z 9 tygodnia wyleciałem aż na 19tydzień. W rozmowie sprzedawca zasugerował, żebym wstrzymał się z decyzją do 10-go ponieważ moja sprawa przez Poznań trafiła już nawet do Kvasin i podobno samochód mam otrzymać do połowy kwietnia. Trochę trudno mi w to uwierzyć ale postanowiłem wstrzymać się jeszcze tydzień i może uda się otrzymać samochód w pierwotnej konfiguracji w przyzwoitym terminie. 
Agnes a Ty jaki masz w końcu termin?