Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Wiele razy to już było pisane… Ok. 2 tygodni od daty produkcji.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Mnie osobiscie denerwuje, zero informacji od dilera, gdybym ja sie nie interesowal to oni w ogle nie daja znaku, a ostatnio dzwonilem to przedstawici auto gazdy mialem wrazenie byl zdenerwowany tym ze dzwonie I pytam co 3,4 tyg..
-
ThorPL
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 190KM STYLE Czarna Bestia :D
To Ci powiem ze dziwnie, moj mowi ze calosc trwa ok 2tyg od produkcji, zdarza sie ze auto w poznaniu od razu trafia na lawete do dilera albo po jednym dwoch dniachFatboy pisze: ↑19 lut 2018, 15:28"(...) trzeba liczyć produkcje 2-3 tygodnie i ok 1,5 tygodnia transport."
To od mojego dealera (w Trojmiescie), a dwie strony temu ktos napisal:
"Wydanie z fabryki 2018-06-27
Wydanie z miejsca wysyłki (transport do Importera)
Przyjęcie na magazyn Importera 2018-06-29"
Ostatnio zmieniony 19 lut 2018, 22:38 przez ThorPL, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie to samo. Sprzedawca nie dawał znaku życia. Musiałem wysłać maila na główny adres salonu i godzinę później był telefon od sprzedawcy ze wstępną datą produkcji...
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Ja sobie poddzwaniałem 
Wrocław. Świetny jaka ten moment doradca. Na pewno o tym napiszę po odbiorze.
-
Jerry
- Samochód: Skoda Octavia 1,8 TSI - obecnie oczekuję na Kodiaq
No idzie się wkurzyć z tym przesuwaniem terminu produkcji. Zamówienie złożyłem 7.11.2017 i wstępny termin produkcji był oszacowany na 12 tydzień, czyli końcówka marca. Dzwoniąc na początku stycznia powiedzieli mi że, termin wydłużył się do 18 tygodnia. Przejeżdżając dziś obok salonu postanowiłem wpaść i dowiedzieć się jak tam się mają sprawy, a sprzedawca do mnie że, wydłużyło się do 26 tygodnia. Jak tak dalej będzie szło to może odbiorę pod choinkę.
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Masakra jakaś.
Ja jak dobrze pójdzie jutro zaparkuje w garażu
Ja jak dobrze pójdzie jutro zaparkuje w garażu
Zamawiałem w ten sam dzień i też mam taki termin. PorażkaJerry pisze: ↑21 lut 2018, 17:15No idzie się wkurzyć z tym przesuwaniem terminu produkcji. Zamówienie złożyłem 7.11.2017 i wstępny termin produkcji był oszacowany na 12 tydzień, czyli końcówka marca. Dzwoniąc na początku stycznia powiedzieli mi że, termin wydłużył się do 18 tygodnia. Przejeżdżając dziś obok salonu postanowiłem wpaść i dowiedzieć się jak tam się mają sprawy, a sprzedawca do mnie że, wydłużyło się do 26 tygodnia. Jak tak dalej będzie szło to może odbiorę pod choinkę.