No to wiem, że diler mi pierdoły opowiada, aczkolwiek moja sztuka będzie się produkować za 3 tygodnie.MałGorzata pisze: ↑17 sty 2018, 10:47Plac w Poznaniu świeci pustkami jak nigdy ale to pewnie przejściowe. Jadę koło niego dwa razy dziennie
W zasadzie samochody nie przebywają tam dłużej niż kilka dni. Przynjamniej te, które stoją blisko ogrodzenia. Jest ciągła rotacja.
https://www.google.pl/maps/search/maps/ ... RZx81A!2e0
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
zbyszko76
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 4x4 DSG w oczekiwaniu
A kiedy składałeś zamówienie ?
-
ThorPL
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 190KM STYLE Czarna Bestia :D
Witam, ja zamawiałem zaraz przed świętami,potwierdzenie terminu miałem początkiem stycznia(2/3 styczeń) auto zamroziło się na 9 tygodniu 
zobaczymy jak będzie;) Kodiaq Style 4x4 190KM 2.0 TDI z dużą ilością dodatków:)
zobaczymy jak będzie;) Kodiaq Style 4x4 190KM 2.0 TDI z dużą ilością dodatków:)
-
Malenstwo8
Po wczorajszej rozmowie z dilerem wychodzi że odbiór w maju a miał być koniec lutego (zamówienie 7 listopad). Podobno brak nadwozi, haków i jakieś jeszcze drobnych elementów do produkcji.
-
Malenstwo8
Co?
Ja wczoraj rozmawiałem z moim, sprawdzał i mówi, że termin produkcji 6 tydzień i już jest zamrożony i na pewno się nie zmieni.
Z reszta takie info mam już od 2 miesięcy.
Odbiór mam 22-25 lutego.
Ja już głupi jestem i nie wiem kogo mam słuchać.
-
janoush
- Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6
No więc zostałem pozbawiony Kodiaq-a zanim jeszcze go kupiłem !!! 
Zadzwonił do mnie dzisiaj kierownik sprzedaży i powiedział, że mieli błąd w systemie i mój samochód pojechał (użył stwierdzenia, że został im niejako skradziony, przez innego dealera) do innego dilera i nie ma możliwości tego odwrócenia, bo tamten diler już go sprzedał komuś w leasingu i auto jest zarejestrowane. Przez ostatni już prawie miesiąc dostawałem informacje, że auto stoi cały czas na placu, co poddawałem w wątpliwość po czytaniu forum i rozmowach z dwoma innymi dilerami w Warszawie i Mińsku Maz.
Pan kierownik zaproponował, że ma inne auto już w salonie i może mi je zaproponować bo ma podobną konfigurację do mojego. Przesłał konfigurację, ale nie tylko nie jest podobna, a raczej mocno się różni od tej, którą ja wybrałem. Pomijając już fakt, że cena z aktualnego cennika a nie z tego z którego wyceniałem a rocznik 2017. Ustaliliśmy, że poszuka czegoś podobnego jutro, ale nie chce mi się wierzyć, że cokolwiek znajdzie co będzie mi odpowiadało.
Tak to zostałem zrobiony w ... .
Zadzwonił do mnie dzisiaj kierownik sprzedaży i powiedział, że mieli błąd w systemie i mój samochód pojechał (użył stwierdzenia, że został im niejako skradziony, przez innego dealera) do innego dilera i nie ma możliwości tego odwrócenia, bo tamten diler już go sprzedał komuś w leasingu i auto jest zarejestrowane. Przez ostatni już prawie miesiąc dostawałem informacje, że auto stoi cały czas na placu, co poddawałem w wątpliwość po czytaniu forum i rozmowach z dwoma innymi dilerami w Warszawie i Mińsku Maz.
Pan kierownik zaproponował, że ma inne auto już w salonie i może mi je zaproponować bo ma podobną konfigurację do mojego. Przesłał konfigurację, ale nie tylko nie jest podobna, a raczej mocno się różni od tej, którą ja wybrałem. Pomijając już fakt, że cena z aktualnego cennika a nie z tego z którego wyceniałem a rocznik 2017. Ustaliliśmy, że poszuka czegoś podobnego jutro, ale nie chce mi się wierzyć, że cokolwiek znajdzie co będzie mi odpowiadało.
Tak to zostałem zrobiony w ... .
janoush
-
Malenstwo8
Nie wierzę...
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Przykra sprawa. Daj znac jak sie zakonczy....
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Współczuje.