Kamerę cofania dobierz! Za 1600pln przy tej kwocie auta juz różnicy nie robi, a kamera cofania jest super ułatwieniem zwłaszcza przy sporych autach(choc w kompakcie tez pomaga:))kedzier pisze: ↑29 lis 2017, 5:33Zamówienie końcówka listopada 2017, szacowana produkcja i odbiór maj 2018.
2.0 tsi style 4x4, z około 10 "udziwnieniami" (hak, ogrzewana szyba, elektryczna klpapa, bezdroża, łopatki, komfortowy sen, bez kamer ale z asystentem parkowania, i jeszcse kilka "drobiazgów").
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
No kamera to jedyny element, którego żałuję że nie wziąłem. Czujniki parkowania jakoś dziwnie późno reagują na przeszkodę.
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Kamera jest mega- nigdy wcześniej nie miałem w samochodach kamery teraz pierwszy raz ją mam i jestem mega zadowolony- wg mnie to ,,must have,, zwłaszcza do suva dość sporego- bardzo ułatwia życie i manewrowanie. Tak jak wyżej napisałem lepiej zrezygnuj z np bezdroża(sama jakaś dodatkowa plastikowa osłonka pod silnik za 1100- czy się mylę?) a dobierz kamerke:))
Ja często jeżdżę samochodami z kamerą np. Ford Galaxy ma 99przypadków na 100 nawet nie patrzę na obraz podbnie jak ignoruje czujniki aż zaczną piszczec dźwiękiem ciągłym
. Asystenta parkowania brałem z myślą o Żonie
Przez 20 lat jedzilem nawet glizdami wielkości stara, gdzie do tyłu cokolwie bylo widać tylko przez lusterka.
A co do osłony prędzej wymienił bym pakiet snu niż ten detal od dołu samochdu... Zbyt czest jeżdżę po odcinku szutrowym i zanieczyszczonych drogach - nie chce od dołu mieć biedronki
Ale dzięki za sugestie
A co do osłony prędzej wymienił bym pakiet snu niż ten detal od dołu samochdu... Zbyt czest jeżdżę po odcinku szutrowym i zanieczyszczonych drogach - nie chce od dołu mieć biedronki
Ale dzięki za sugestie
-
babelmb
- Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TSI DSG 4x4
W moim przypadku czas oczekiwania na auto:
zamówienie 18/08/2017
produkcja 24/11/2017
dostarczenie auto do salonu 29/11/2017
podpisanie leasingu po dokładnym obejrzeniu i sprawdzeniu auta wg wskazówek z forum (trzeszczące klamki, problem z przesuwaniem tylnej kanapy itp.) 30/11/2017
teraz czekam na rejestrację i odbiór auta
zamówienie 18/08/2017
produkcja 24/11/2017
dostarczenie auto do salonu 29/11/2017
podpisanie leasingu po dokładnym obejrzeniu i sprawdzeniu auta wg wskazówek z forum (trzeszczące klamki, problem z przesuwaniem tylnej kanapy itp.) 30/11/2017
teraz czekam na rejestrację i odbiór auta
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Zamiast długiego oczekiwania może coś z używek?
https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... b1a64ed287
PS. Polak potrafi. Szefie wyklepie się.
-
envies
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI Style/Business Grey/Crater
Lampa zaparowala, temu autu 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Nie mogę przejść obojętnie obok tego ogłoszenia i rozwala mnie bezczelność ogłoszeniodawcy w opisie:Tomala72 pisze: ↑03 gru 2017, 9:25Zamiast długiego oczekiwania może coś z używek?
światła LED tak
światła do jazdy dziennej tak
światła przeciwmgielne tak
Eee, czy ktoś potrafi wyjaśnić co się stało z tym autem? bo wygląda jak po lekkim dzwonie z małym pożarem. A w srodku nie opaliły się nawet poduszki?Tomala72 pisze: ↑03 gru 2017, 9:25Zamiast długiego oczekiwania może coś z używek?
Wystarczy że ktoś czymś wykurzył w zaparkowanego miśka i się zapalił, albo efekt jednego z ostatnich różnych wydarzeń z kraju pochodzenia - piszą francuskie dokumenty a jak się przypatrzeć to wcale nie jest bardzo uszkodzony, tylko spalony.