Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dziś dzwonił sprzedawca i powiedział że dziś wskoczyła data produkcji, ( przyszły tydzień
) a odbiór 15-17 03.2017 kodiaq 2,0 TDI 150 km ambition, fresh, hak, alarm i perę drobiazgów
Ale zajefajnie
Czy miałeś wcześniej jakieś wstępne terminy produkcyjne? Czy od razu taka niespodzianka?
Kurczę to naprawdę zaraz
A reszta jak? Coś się dzieje?
Bob, a kiedy zamawiales?
zamawiałem 13.12.2016 ale termin produkcji dostałem dopiero dzisiaj jak dzwoniłam wcześniej to sprzedawca odpowiadał ze terminu jeszcze niema
U mnie też dzisiaj potwierdzili 11 tydzień, chciałam dodać jeszcze podgrzewaną przednią szybę ale zamówienie jest już zamknięte. Mówią że w ostatnich dniach marca może być do odbioru

Ja chyba musze zadzwonic do Skoda Polska, bo zamowienie zlozone 13.12. A dzis wskoczyl termin na 30 tydzien :/
-
koper
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 110kW 4x4 Ambition
No to niezła niespodzianka
Czy ktoś z forumowiczów już zaliczył jazdę próbna NIEDŹWIEDZIEM? Dzisiaj nasz sprzedawca mówił że jeździł manualem i automatem i był zachwycony.... ale to sprzedawca... ciekawa jestem jakie będą wasze wrażenia 
Dołączam się do dobrych wieści. Dziś dostałem info o produkcji między 6 a 7 marca, więc w drugiej połowie marca teoretycznie odbiór. Zamawiałem 27 grudnia wersję Style z szybą, freshem, asystentem parkowania, hakiem i chyba tyle. Trzymam kciuki za tych, którzy zamówili teraz. Podobno Niemcy już zamówili cały limit i każde teraźniejsze zamówienie jest na 2018.