Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
Re: Najciekawsze kolory dla Kodiaqa
Jest już w konfiguratorze Czerwony Velvet metalic. Nie mogę jednak znaleźć porządnych zdjęć tego koloru na samochodzie.
Wkrótce dostępny bez dopłaty niebieski Pacific ma być zastąpiony przez niebieski Energy także bez dopłaty. Ale kiedy dokładnie nie wiadomo. No i brak zdjęć Kodiaqa w tym kolorze na razie. Przynajmniej ja nie znalazłem.
Dziś rozmawiałem z handlowcem o zmianie zamówionego koloru z Lava Blue na ten właśnie Czerwony Velvet i miałem tylko potwierdzić mailowo (potwierdził cenę 2,5k jak za każdy metalik)... a tu nagle w konfiguratorze zmienili cenę na 4,5k
Lakier bardzo ładny, ale mam ogromny dylemat, czy warty aż takiej dopłaty. Czy ma ktoś może informacje, czy Skoda (albo inny producent z grupy VAG) oferuje inne modele w tym lakierze, aby można go było gdzieś zobaczyć na żywo? Nie chcę podejmować decyzji po obejrzeniu kolorowych kul w salonie
Mam pytanie czy zamawiał ktoś Kodiaqa w kolorze niebieskim jak octavia RS ??
To by mogło fajnie wyglądać, zwłaszcza z czarną felgą
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
za OKOLO 2 tyg odbieram Kodiaq STYLE w kolorze VELEVET(CZZERWONY)
Zobaczymy jak to będzie wyglądać
Pozdrawiam
Do zobaczenia LIVE na SLĄSKU
Zobaczymy jak to będzie wyglądać
Pozdrawiam
Do zobaczenia LIVE na SLĄSKU
Gordon,
czy znalazłeś gdzieś zdjęcia w kolorze velvet red? W przyszłym tyg. wybieramy się zamawiać miśka i bardzo się waham. Na początku był qwartz grey, potem corrida red ale wyczytałam, że wygląda jak wóz strażacki i ponoć w Czechach strażacy nimi jeżdżą