Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
agnes, rezygnuj ze swojego i bierz tego 

Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
koper
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 110kW 4x4 Ambition
Witam. W końcu i ja mogę się pochwalić, zadzwonił dzisiaj sprzedawca z wiadomością że przestał mu "pływać" w systemie tydzień produkcji między 18 a 29 i od dłuższego czasu pokazuje 20 tydzień
. Wygląda na to że będzie wcześniej niż termin podany przez dealera w zamówieniu "najpóźniej do 30 czerwca". Niedźwiedzia zamawiałem 14 lutego, 2.0 TDI 150km 4x4, wersja ambition plus parę dodatków.
Moj podobno sie dzis produkuje..... obstawiam conajmniej 2 tygodnie na logistyke do dealera
frutis13 pisze: ↑26 lut 2017, 12:46Niestety w piątek, dostałem informację że ze względu na elektrycznie regulowane fotele moje auto wjedzie na taśmę dopiero w 18tygodniu. W porównaniu z pierwotną informacją o 9 tygodniu wygląda to słabo..
Czy może ktoś ma już potwierdzony termin produkcji samochodu z elektrycznie regulowanymi fotelami?
Nightingale pisze: ↑27 lut 2017, 9:57W moim zamówieniu są elektryczne fotele oraz szklany dach - termin produkcji obecnie wynosi 20 tydzień, odbiór auta salon szacuje na 1 tydzień czerwca![]()
Czy macie jakieś aktualne informacje w sprawie terminu?Aeroxik pisze: ↑26 lut 2017, 15:15Ja wziąłem skórę z wentylacją plus fotele elektryczne przód i w piątek rozmawiałem z dealerem. Pierwotny tydzień produkcji był na 21-go, obecnie czas sie skrócił o 2 tygdnie i w systemie jest 19 tydzień. Jeszcze kilka tygodni temu problemem była skóra, która mocno termin wydłużała, o elektryce foteli nic nie było mowy... Widocznie też mają z tym problem.
Pozostali: czy możecie podać terminy - mając w opcji elektrycznie sterowane fotele/fotel?
Ostatnio zmieniony 09 mar 2017, 16:41 przez agnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy masz elektryczny fotel/fotele?koper pisze: ↑08 mar 2017, 18:05Witam. W końcu i ja mogę się pochwalić, zadzwonił dzisiaj sprzedawca z wiadomością że przestał mu "pływać" w systemie tydzień produkcji między 18 a 29 i od dłuższego czasu pokazuje 20 tydzień. Wygląda na to że będzie wcześniej niż termin podany przez dealera w zamówieniu "najpóźniej do 30 czerwca". Niedźwiedzia zamawiałem 14 lutego, 2.0 TDI 150km 4x4, wersja ambition plus parę dodatków.
-
koper
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI 110kW 4x4 Ambition
Fotele mam zwykłe nie elektryczne.agnes pisze: ↑09 mar 2017, 17:05Czy masz elektryczny fotel/fotele?koper pisze: ↑08 mar 2017, 18:05Witam. W końcu i ja mogę się pochwalić, zadzwonił dzisiaj sprzedawca z wiadomością że przestał mu "pływać" w systemie tydzień produkcji między 18 a 29 i od dłuższego czasu pokazuje 20 tydzień. Wygląda na to że będzie wcześniej niż termin podany przez dealera w zamówieniu "najpóźniej do 30 czerwca". Niedźwiedzia zamawiałem 14 lutego, 2.0 TDI 150km 4x4, wersja ambition plus parę dodatków.
-
frutis13
- Samochód: KODIAQ 2.0 TDI 140kW Style
Ja jeszcze nie mam potwierdzenia odnośnie terminu. Diler prosił żebym się wstrzymał z rezygnacją z elektrycznych foteli do 10-go bo może uda się dostać wcześniejszy termin. Być może jutro będzie coś wiadomo.
Mój Kodiaq jest bez foteli elektrycznych - pierwotnie je zamówiłem ale zrezygnowałem jak się dowiedziałem, że z nimi termin produkcji to bliżej końca lipca br., ze zwykłymi fotelami mam 17 tydz.