Radio Swing vs Bolero
Radio Swing vs Bolero
Witam serdecznie. Jestem nowy na forum. Na początek chciałbym się przywitać. Za 5 miesięcy stanę się szczęśliwym posiadaczem Kodiaqa w wersji Ambition. Chciałbym zapytać czy ktoś z forumowiczów posiada informacje o tych radiach/komputerach pokładowych. Jaka jest między nimi różnica w użytkowaniu i czy warto dopłacić do Bolero? Będę wdzięczny za każdą informację.
-
bodzioxl
- Samochód: Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM
Re: Radio Swing vs Bolero
Cześć mmatus69 mam Kodiaq wersję Ambition z dopłatą m.in. do Radio Bolero. Dla mnie to jest optymalny wybór. Potrzebuję nawigację ciągnę z telefonu, biorę przenośne wifi wszystko działa na ekranie 8 cali. Radio w pełni spełnia moje oczekiwania w odbiorze mnie nie zawiodło. Na bierząco info o pojeździe, słuchanie muzyki, z wybranego źródła i nawigacja, która w tej wersji standadowo kablem z telefonu przez aplikację Android Auto. Wiele różnych funkcjonalności. Wszystko działa bez zarzutu.
bodzioDW Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM, 7-os
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Warto, bo będziesz miał SmartLink.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Radio bolero przyda się także do kamery cofania (chyba nawet jest wymagane jeśli ją wybierzesz)
ale radio bolero kupujesz za 1600zł
a za 1850zł masz Pakiet FRESH który zawiera:
- Radio BOLERO (wejście SD, USB, Aux-in, MP3, obsługa głosowa, SmartLink)
- Czujnik parkowania - przód
- KESSY - bezkluczykowy system obsługi samochodu
ale radio bolero kupujesz za 1600zł
a za 1850zł masz Pakiet FRESH który zawiera:
- Radio BOLERO (wejście SD, USB, Aux-in, MP3, obsługa głosowa, SmartLink)
- Czujnik parkowania - przód
- KESSY - bezkluczykowy system obsługi samochodu
Dziękuję Wam za odpowiedź. Podjąłem decyzję. Co do reszty, no właśnie.. pakiet fresh i jego opłacalność względem ceny samego radia jest kusząca ale za wszelką cenę zamawiając auto chciałem uniknąć bezkluczykowej obsługi samochodu i chyba nadal będę się tego trzymał. Po co ułatwiać złodziejowi robotę. Chyba wolę zapłacić za samo Bolero.
Heh, miałem ten sam dylemat ale wybrałem ten pakiet i dokupiłem miękki pokrowiec który po włożeniu kluczyka nie przesyła nic. Tak jakby nie było tego systemu. Klikanie kluczyka w futerale też nic nie daje. Musisz go wyciągnąć.mmatus69 pisze: ↑20 sie 2017, 8:13Dziękuję Wam za odpowiedź. Podjąłem decyzję. Co do reszty, no właśnie.. pakiet fresh i jego opłacalność względem ceny samego radia jest kusząca ale za wszelką cenę zamawiając auto chciałem uniknąć bezkluczykowej obsługi samochodu i chyba nadal będę się tego trzymał. Po co ułatwiać złodziejowi robotę. Chyba wolę zapłacić za samo Bolero.
Cena nie taka duża a naprawdę działa.
Z kolei czujniki z przodu nie raz się przydały przy dojeżdżaniu do ściany lub innego auta na parkingu.
Wysyłam zrzut ekranu ze sklepu internetowego - taki kupiłem

Właśnie taki sam pokrowiec kupiłem..