Zapewne Twój salon jest przedstawicielstwem VWL, więc domyślnie samochód jest rejestrowany przez dealera w jego urzędzie.
Ja kupowałem w Olsztynie i miałem mieć rejestrację NO i specjalnie podpisywałem umowę w siedzibie VWB, żeby mieć warszawską.
Pochwal się jaki leasing wybrałeś
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Pochwal się jaki leasing wybrałeś
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Jak tak to super 
Ja w obecnym mam blachy DW mimo, iż we Wrocławiu byłem dwa razy w życiu
Ja w obecnym mam blachy DW mimo, iż we Wrocławiu byłem dwa razy w życiu
Ja jestem z Wrocławia i raz miałem auto z blachami PO z Bzwbk leasing..jak pojechałem pierwszy raz do poznania to nigdzie nie chcięli mnie wpuszczać bo myśleli, że miejscowy jestem i na Jana próbuje się wbić..
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
Przy VW Leasing powinny to być tablice z Wydziału Komunikacji właściwego dla siedziby dealera. Ja kupowałem w Skodzie na Połczyńskiej w W-wie i mam standardowe bemowskie WB. Jestem pewien, że nie jest to wydział właściwy dla VW Leasing, tylko dla dealera.
dokładnie tak.
Na bardzo upartego można podpisać umowę u siebie w salonie a zarejestrować w innym mieście. Kwestia dogadania się z handlowcem
Na bardzo upartego można podpisać umowę u siebie w salonie a zarejestrować w innym mieście. Kwestia dogadania się z handlowcem
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Dzis zalatwilem leasing na mojego niedźwiedzia.faktycznie Alior okazal sie najlepszy. Ale ciekawe jest to ze by otrzymac najlepsza oferte bombardowalem trzy rozne osoby w tym infolinie i to bamkier z infolinii zaproponowal te parametry. Przy 30 % wplaty dostalem 105.1 % wykup 1 % gap 63 zl i pakiet w Pzu 2860 przy wartosci auta 160 000. Chyba przyzwoicie.Minimum formalnosci. Zadnych weksli decyzja 1 godzina.zobaczymy jak bedzie w trakcie☺
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Czy naprawdę VW nie wychodzi korzystniej? Mnie wyszło 105,5%, ale już po uwzględnieniu GAP-a (bez jest 102%).
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Ja tez mam VW Leasing.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
-
Niedźwiadeq
- Samochód: kodiaq 2.0 Tdi DSG style + dodatki
Zapomnialem dodac ze na 48 miesiecy. Alior wygral z VW.
A ubezpieczenie? 3.1% przy 160k to prawie 2x więcej...
Zapraszam na mojego bloga ogrodniczego: www.rosnij.pl