Brałbym i tak.
Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
lk7
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI 190KM 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Sam odpowiem na pytanie. Przerwa w fabryce jest do 32 tygodnia włącznie. Cytat z biuletynu pracowniczego Skody:
Rozpoczęcie produkcji samochodów nastąpi w MB II podczas nocnej zmiany z niedzieli na poniedziałek 7 sierpnia 2023 r. Na niektórych stanowiskach pracy, np. w spawalni i logistyce, pierwsza zmiana poprzedzona będzie kilkugodzinnymi przygotowaniami. W MB I i Kvasinach pełna produkcja zostanie wznowiona wraz z nocną zmianą od niedzieli do poniedziałku 13 sierpnia 2023 r. W Vrchlabí poranna zmiana rozpocznie się w poniedziałek 7 sierpnia o godzinie 6 rano. Uwaga: Szczegóły są zawsze przekazywane pracownikom przez ich przełożonych.
-
dzentelman
- Samochód: SUPERB 2.0 TSI
zrezygnowałem już z czekania i kupiłem superB gotowego 
A jak Ci to wyszło finansowo? Bo z moich obliczeń wynika, że te gotowce z portali typu olx, otomoto bardzo często są droższe i mają jeszcze mniej dodatków w środku niż moja oferta z konfiguratora wraz ze zniżką od sprzedawcy.
-
lk7
Dokładnie. Chciałoby się nawet sparafrazować: może i mniej dodatków ale za to chociaż cena wyższa 
A ja dostałem info z salonu że moje auto ma się produkować właśnie w przyszłym tygodniu zaraz po przerwie w fabryce - 33 tydzień status „zatwierdzony”
A ja dostałem info z salonu że moje auto ma się produkować właśnie w przyszłym tygodniu zaraz po przerwie w fabryce - 33 tydzień status „zatwierdzony”
-
Chrisser
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI Ambition
Witam. Kiedy składałeś zamówienie?lk7 pisze:Dokładnie. Chciałoby się nawet sparafrazować: może i mniej dodatków ale za to chociaż cena wyższa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
lk7
Październik 2022
- robkio76
- Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4
Ja już nie jestem taki pewien czy 4x4 i panorama lub inne dodatki wydłużą czas czy jest to tylko gadanie handlowców